Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γεμάτη εξέδρα με 300 εισιτήρια

Η μεγάλη εξέδρα στο γήπεδο των Μεγάρων ήταν γεμάτη, αλλά τελικά η εκκαθάριση έδειξε 300 εισιτήρια. ΦΩΤΟ: MEGARA TV Η μεγάλη εξέδρα στο γήπεδο των Μεγάρων ήταν γεμάτη, αλλά τελικά η εκκαθάριση έδειξε 300 εισιτήρια.

Στα Μέγαρα ψάχνουν να βρουν τρόπο για να μην έχουν απώλειες από τα εισιτήρια στο Δημοτικό στάδιο, αφού είχαν 1.500 άτομα στις εξέδρες και έκοψαν 300 εισιτήρια.

Το Δημοτικό στάδιο Μεγάρων χρειάζεται αρκετές ακόμη βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα, αλλά ένας από τους σημαντικότερους για τα έσοδα της ομάδας είναι τα εισιτήρια. Το βράδυ της Τετάρτης στις εξέδρες υπήρχαν περισσότεροι από 1.500 θεατές για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Βύζαντα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι άνθρωποι του γηπέδου, σε συνεργασία με την ομάδα έκαναν πολύ κόπο για να καταφέρουν να διεξαχθεί η αναμέτρηση εκεί, αλλά σίγουρα χρειάζονται πολλά ακόμη.

Δεν είναι μόνο τα καθίσματα που λείπουν από το τσιμέντο, ούτε και το ότι δεν υπάρχουν δημοσιογραφικά. Το γήπεδο είναι πολύ ανοικτό και αυτό αποδείχθηκε εντελώς με την εκκαθάριση των εισιτηρίων που έγινε στο τέλος της αναμέτρησης. Στις εξέδρες ήταν περισσότεροι από 1.500 φίλοι της ομάδας, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία από τα εισιτήρια μόλις οι 300 πλήρωσαν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Αποδείχθηκε πως υπήρχαν πολλοί τρόποι για να μπει κανείς στο γήπεδο εκτός από την κεντρική πύλη του σταδίου.

Last modified onΠέμπτη, 04 Οκτώβριος 2012 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep