Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΕΛ για Super League

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

 

Παρουσία 9.000 οπαδών οι «βυσσινί» επικράτησαν 3-0 του Πανσερραϊκού.

 

 

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη…Οι φίλοι της Λάρισας, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ραντεβού και να τον τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ο ίδιος, άλλωστε, αν έβλεπε την πρώτη φετινή εμφάνιση της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA θα ήταν υπερήφανος… Το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έστειλε μήνυμα ότι ανήκει στη Super League.

 

Μηνύματα, όμως έστειλαν και οι οπαδοί που κατέκλυσαν το γήπεδο και διαδήλωσαν εναντίον της Πολιτείας και της ΕΠΟ με συνθήματα και πανό και απαίτησαν την παραμονή της Λάρισας στη μεγάλη κατηγορία.

 

Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 22’ με σουτ του Σιατραβάνη και ο Νεμπεγλέρας σημείωσε τα άλλα δύο. Στο 63’ οι παίκτες της ΑΕΛ κυκλοφορούν υποδειγματικά τη μπάλα, ο Σιατραβάνης έδωσε την ασίστ στον αρχηγό των γηπεδούχων και ο τελευταίος με εξαιρετικό σκαφτό σουτ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Γουμάγια κάνοντας το 2-0. Το τρίτο γκολ ήρθε μετά από κομπίνα σε φάουλ Νεμπεγλέρα-Σαϊτιώτη και καταπληκτικό τελείωμα του πρώτου, που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Κολίτσι.

 

Ο Πανσερραϊκός έδειξε σαφώς πιο ανέτοιμος, με τον προπονητή Γιόσου Ουρίμπε να δίνει χρόνο συμμετοχής στους υπό δοκιμή συμπατριώτες του Πολάκο, Αλβάρεζ, οι οποίοι ξεκίνησαν βασικοί. Βασικός έπαιξε ο Ζορντάο Ντιόγκο, όπως και ο νεοαποκτηθείς Νέναντ Μιλένκοβιτς. Από τον πάγκο ήρθε ο υπό δοκιμή Νέναντ Μπρκιτς

 

ΑΕΛ: Σωτηρίου (46’ Μιχαηλίδης), Παπαγεωργίου (87’ Φωτιάς), Καλί (46’ Ταλ), Κολοβέτσιος (67’ Ααράμπ), Κατσιαρός (78’ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (75’ Χατζής), Γκονζάλεζ (70’ Πλιάγκας), Σιατραβάνης (84’ Βούζας), Σεσίνια (46’ Σαϊτιώτης), Χασομέρης (82’ Καραχάλιος).

 

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας (68’ Κολίτσι), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (85’ Κυριακίδης), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς (76’ Καρασαλίδης), Ορφανός (58’ Τσαούσης), Παντελιάδης (76’ Κόντος), Περπερίδης (85’ Παϊζάνος), Πολάκο (46’ Βρούτσινα), Αλβάρεζ (68’ Μπρίκιτς), Στεφανίδης (68’ Γκούρτσας).

 

Κόουλμαν: «Κουραστήκαμε να περιμένουμε»

 

Ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε: «ευχαριστημένος από την εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Μπορούμε, όμως, να βελτιώσουμε κι άλλο την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας κι όταν το κάνουμε αυτό, θα γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα». Μίλησε για την ψυχολογική κόπωση τον παικτών από την αναμονή για τις δικαστικές αποφάσεις λέγοντας: «Έχουν κάνει πολύ μεγάλη υπομονή τα παιδιά, αλλά η κατάσταση αυτή τους έχει κουράσει. Επί 6-7 εβδομάδες τη μία είμαστε στη Super League και την άλλη υποβιβαζόμαστε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Ας μας πουν επιτέλους σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Αρκεί να γνωρίζουμε. Ο πρόεδρος δίνει σκληρό αγώνα. Ελπίζουμε να υπερισχύσει η δικαιοσύνη».

 

Τέλος ερωτηθείς για πιθανές μεταγραφικές προσθήκες απάντησε: «Δουλεύουμε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι εύκολο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Πάντως όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν έρθουν, θα μπουν σε μια υγιή ομάδα, σε ένα υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ΑΕΛ έχουν κάνει φανταστική δουλειά τις τελευταίους 6-7 εβδομάδες».

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep