Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και Μενέντες για Ηρακλή

Την περίπτωση του Ντάνι Λόπεθ εξετάζει ο Ηρακλής. Στράντζαλης: «Μέρα με τη μέρα πιο δυνατοί». Βουτσιάς: «Ενίσχυση και όλα καλά».

Μετά τον Ζουλιέν Φεράντεθ, ένας ακόμα παίκτης που προέρχεται από την Ισπανία είναι στο στόχαστρο του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Λόπεθ Μενέντες, ο οποίος είναι 29χρονος αριστερός μπακ. Πέρσι έπαιζε στην Αλαβές, έχοντας 24 συμμετοχές και ένα γκολ. Έχει περάσει και από Σαλαμάνκα, Λας Πάλμας και Νουμάνθια. Στον Γηραιό είναι σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων μαζί του και αναμένονται εξελίξεις.


Στράντζαλης: «Μέρα με τη μέρα πιο δυνατοί»


Την ανάγκη για ενίσχυση ανέφερε εκ νέου ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων είπε μετά το 2-0 επί του Κορδελιού: «Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κι αν λάβουμε υπόψη ότι δεν έγιναν πολλές αλλαγές, που μας έδωσαν την ευκαιρία να βρούμε έναν ρυθμό, σαφώς και μας αφήνει πιο ικανοποιημένους. Μειονεκτήματα, πάντα υπάρχουν, πάντα θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα σε καταστάσεις πίεσης και ειδικά όταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά, κάτι που έκανε σήμερα το Κορδελιό. Θεωρώ, πως μέρα με τη μέρα και μέσα από την συμπλήρωση του ρόστερ με αξιόλογους έμπειρους παίκτες κυρίως από το εξωτερικό, θα είμαστε πιο δυνατοί. Νιώθουμε μόνο ικανοποίηση και αυτό είναι το στοιχείο που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό που έγινε, μας δίνει ευθύνη και πάνω απ' όλα, χαρούμενη διάθεση, γι' αυτό και θα αγωνιστούμε σε μια κατηγορία που μας δίνει πολλά κίνητρα με μεγαλύτερο το δέλεαρ της επιστροφής μας εκεί που ανήκουμε. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, ειδικά όταν αγωνιζόμαστε σπίτι μας για να πάρουμε δύναμη και να του δώσουμε χαρά. Σίγουρα την περιμένουμε. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την παράταση που θα μας δοθεί. Θεωρώ ότι θα δούμε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα και οι στόχοι μας θα είναι υψηλοί και πρωταγωνιστικοί. Οτιδήποτε είναι προς το θετικό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Όλοι η δουλειά και όλη η προσήλωσή μας είναι το πώς θα βελτιωθούμε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Δημιουργούμε περισσότερες φάσεις, αλλά σίγουρα θέλουμε ακόμη αρκετή δουλειά που θα έρθει μέσα από τις προπονήσεις».

 

Βουτσιάς: «Ενίσχυση και όλα καλά»


Ο παίκτης του Ηρακλή, Πασχάλης Βουτσιάς, είπε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος: «Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι τελείωσε θετικά το θέμα με την κατηγορία. Βέβαια ακόμη και η Football League είναι μια άγνωστη κατηγορία για τον Ηρακλή. Εμείς από την πλευρά μας, είναι λογικό να έχουμε κενά διαστήματα στην απόδοσή μας, αλλά είναι ακόμη περίοδος προετοιμασίας. Με την κατάλληλη ενίσχυση, όλα αυτά θα λυθούν και εννοείται ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Και θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε».

 

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep