Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισοδιακή νίκη η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ΑΕΛ νίκησε 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε φιλικό ματς με συμπλοκές οπαδών!

Οι «βυσσινί» δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση παρότι νίκησαν 2-1. Ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψαν και πάλι κάποιοι ανεγκέφαλοι. Περίπου στο 69' του αγώνα μερίδα οπαδών των γηπεδούχων μετακινήθηκαν προς τους οπαδούς της ΑΕΛ και ακολούθησαν συμπλοκές χωρίς να γίνει λόγος για τραυματίες...

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο 20λεπτο, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν το γκολ στις αντεπιθέσεις και την ΑΕΛ να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό. Τελικά το 1-0 για τους «βυσσινί» ήρθε στο 44'. Ο Δεινόπαπας με ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σέντραρε, ο Ζουρούδης άφησε για τον Ζεκίνια και αυτός άνοιξε το σκορ και έτρεξε να το αφιερώσει στους Τσιμπάμπα, Πότσι. Ωστόσο, η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε με την αμυντική της λειτουργία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά η ΑΕΛ ιδιαίτερη πίεση δεν δέχτηκε. Από την άλλη πλευρά δεν ήταν και ιδιαίτερα επικίνδυνη. Η ισοφάριση, πάντως, ήρθε στο 83' με εκτέλεση φάουλ του Χατζηρίζου και κεφαλιά του Μπουντούρη. Τέσσερα λεπτά μετά η ΑΕΛ «απάντησε». Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ και ο Σκόνδρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-2.

Οι φάσεις του αγώνα

22ο: Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Φάουλ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Χατζή από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.

30ο: Ωραίο σουτ-βολέ του Ζουρούδη έξω από την περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

34ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σέντρα του Σκούπρα, σουτ στην κίνηση του Δεινόπαπα, η μπάλα φεύγει άουτ.

39ο: Μεγάλη ευκαιρία. Φάουλ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Χατζή στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης, η μπάλα περνάει άουτ.

42ο: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εξαιρετικός συνδυασμός Ζεκίνια-Πόνσε, σέντρα του Αργεντινού στην καρδιά της άμυνας της Αναγέννησης, ο Ζουρούδης πετάγεται, αλλά το σουτ στην κίνηση περνάει λίγο άουτ.

44ο: Γκολ! 0-1 για την ΑΕΛ. Καταπληκτική κούρσα πάνω στη γραμμή του Δεινόπαπα, ο οποίος περνάει όπιον βρίσκει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή, «σπάει» τη μπάλα στον αμαρκάριστο Ζεκίνια και ο Πορτογάλος εύκολα νικάει τον Παπαδόπουλο, ανοίγοντας το σκορ.

55ο: Απευθείας φάουλ του Ζεκίνια, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

82ο: 1-1 με κεφαλιά του Μπουντούρη.

84ο: Σουτ του Τσίγκα μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο γκολκίπερ της Αναγέννησης.

87ο: 1-2. Η ΑΕΛ γρήγορα ανακτά το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Σκόνδρα μετά από φάουλ του Νεμπεγλέρα.

88ο: Ωραία επέμβαση του Γκόντα σε σουτ του Μπουντούρη.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Παπαδόπουλος, Σάββας, Τζάνης, Πάτρας, Κουκούλης (80' Δούκας), Ρόβας (85' Κούρκουλας), Γκόλιας, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Χατζηρίζος (59' Μυργιώτης), Αθανασιάδης (46' Κρανιώτης). Έπαιξαν και οι: Γκουγκούδης, Δούκας, Φλιούκας.

ΑΕΛ: Σέρεμετ (62' Γκοντά), Σκούπρας (46' Καρανίκας), Ραπτάκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (46' Παγώνης), Χατζής (80' Μάγγος), Νεμπεγλέρας (89' Γκαλίτσιος), Ζεκίνια (59' Χασομέρης), Πόνσε (46' Σιατραβάνης), Ζουρούδης (55' Τσίγκας), Δεινόπαπας (75' Παπαίωάννου).

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep