«Αποτέλεσμα πίεσης»

Στο μηδέν παθητικό της Δόξας Δράμας για 4ο διαδοχικό παιχνίδι στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας δήλωσε μετά τη νίκη με 2-0:

«Νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες, τόσο ποδοσφαιρικές, όσο και γηπεδικές. Φυσικά αυτό αφορά όλους τους παίκτες των δύο ομάδων και τους αντιπάλους μαζί, που όλοι παρουσίασαν ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα στους φιλάθλους.

Πιστεύω ότι ασκήσαμε καλύτερη πίεση στον αντίπαλο, στο πρώτο ημίχρονο, απ’ ότι σε προηγούμενα παιχνίδια, γεγονός που μας έφερε τα δύο γκολ. Αυτά ήταν προϊόν συντονισμένης και ουσιαστικής πίεσης. Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε κατάλληλα το παιχνίδι.

Αξίζει η αναφορά στο ότι είναι το τέταρτο παιχνίδι με μηδέν παθητικό στην άμυνα, γιατί εκεί θέλει διάθεση, όρεξη, πάθος και τα παιδιά τα είχαν αυτά. Η επίθεση θέλει ταλέντο και ποιότητα και σε κάποιες φάσεις δείξαμε ότι το έχουμε και αυτό και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο που με τέτοιο καιρό ήρθε στο γήπεδο, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε πολύ».

Ο Κώστας Δούμτσιος είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παίξαμε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν πειθαρχημένοι, πρεσάραμε σωστά τον αντίπαλο και του αφήσαμε πολλές επιλογές και έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και πίστη στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημά του όταν βγήκα αλλαγή. Στηρίζουν πολύ την ομάδα και πιστεύω ότι θα τους δικαιώσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep