«Πρωταγωνιστικό ρόλο»

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει να έχει η Δόξα Δράμας μίλησε ο Κώστας Βασιλακάκης.

[googlead][/googlead]
Ο προπονητής της Δόξας Δράμας δεν στάθηκε πολύ στο επιβλητικό 7-0 κόντρα στη Σπάρτη , αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτό χρειάζεται περισσότερη συμπαράσταση από τον κόσμο.

Αναλυτικά, ο Κώστας Βασιλακάκης δήλωσε μετά το ματς:

«Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, ο επίλογος. Είχα πει όλη την εβδομάδα στα παιδιά ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε και να παίξουμε ωραία μπάλα, έτσι ώστε να ευχαριστήσουμε αυτούς που θα έρθουν να μας δούνε και να είμαστε εντάξει και με τον εαυτό μας, για να τελειώσουμε τη χρονιά μέσα στην έδρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Ανεξάρτητα από την εικόνα που είχε ο αντίπαλος και επειδή στο ποδόσφαιρο έχουμε δει να συμβαίνουν πολλά, είχαμε πει ότι πρέπει να δείξουμε πολύ καλή εικόνα, να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι.

Βέβαια πάντα υπάρχει ο σεβασμός για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας για την οποία είμαστε εδώ και πληρωνόμαστε. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Ήταν ένα εύκολο απόγευμα για μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με τόσα προβλήματα. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και από εκεί και πέρα έγιναν όλα πιο εύκολα. Τέτοια παιχνίδια πολλές φορές κρύβουν παγίδες. Τα έχω περάσει ξανά στη ζωή μου. Ομάδες που έρχονταν με τα ΙΧ, γιατί δεν συμπληρώνανε και είχαν προβλήματα, κάνανε τις ζημιές στις ομάδες που πηγαίνανε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του, όλη τη χρονιά, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο κόσμος της ομάδας. Εγώ έχω συνηθίσει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής, που έχω περάσει κατά περιόδους, να έχει το γήπεδο δέκα χιλιάδες κόσμο. Τότε θα πιστέψουμε και θα πούμε ότι αυτή είναι η Δόξα Δράμας. Αυτό όμως για να γίνει χρειάζεται η ομάδα να έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί αυτή είναι η νοοτροπία που υπάρχει.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά στην ομάδα, γιατί η ομάδα είναι χωρίς προβλήματα και υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος που λύνει τα πάντα και αυτός χρειάζεται, όχι την οικονομική συμπαράσταση, αλλά την παρουσία όλων στο γήπεδο. Απομένει ένα παιχνίδι, στις Σέρρες, θα πάμε σαν Δόξα Δράμας να πάρουμε το αποτέλεσμα που είναι η νίκη».

Ο Βασίλης Βαλλιάνος είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι μέσα στην έδρα και πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο. Βάλαμε πολλά γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Όσα προβλήματα και αν έχει ο αντίπαλος, εσύ αν είσαι σοβαρός έχεις αυτή την εικόνα. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη και εκεί. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μέσα στην έδρα μας ήταν αρκετά θερμός και εύχομαι την επόμενη σαιζόν να είναι ακόμη περισσότερος και να βοηθήσει αυτή την ομάδα να είναι εκεί που της αξίζει. Στην α’ Εθνική. Το γκολ που πέτυχα ήταν τυχερό, αλλά έτσι σουτάρω, έτσι είναι όλα τα γκολ που πετυχαίνω. Σουτάρω δυνατά και βάζω πολύ φάλτσο».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep