Καρέ ανανεώσεων

Ο Διαγόρας Ρόδου ανακοίνωσε ότι παραμένουν οι Μανιώτης, Μαγκάκης, Γαλάνης και Αρίας. Ποια άλλα συμβόλαια έληξαν.

Την παραμονή των Σεραφείμ Μανιώτη, Γιώργου Μαγκάκη, Γιάννη Γαλάνη και Χουάν Αρίας ανακοίνωσε ο Διαγόρας Ρόδου. Σημειώνεται ότι τα συμβόλαια που έληξαν στις 30 Ιουνίου είναι αυτά των Καβαλιέρι, Σταμένκοβιτς, Αθανασόπουλου, Βουργουντζή, Μπίντση, Μπούμπα, Ξεπαπαδάκη, Παραστατίδη, Πετράκη, Τάτση και Τσιαντούλα. Έχει ανακοινωθεί ήδη η αποχώρηση Αθανασόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«Μετα την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον προπονητή κ.Γράφα η Διοίκηση του Διαγόρα, ξεκίνησε άμεσα τις συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας, προκειμένου να ανανεώσει τα συμβόλαια τους και να κλείσει το ταχύτερο δυνατόν το κυανέρυθρο ρόστερ. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών που είναι:
-Ο 23χρονος αμυντικός Σεραφείμ Μανιώτης
-Ο 25χρονος επίσης αμυντικός Γιώργος Μαγκάκης
-Ο 25χρονος γκολκήπερ Γιάννης Γαλάνης
-Και ο επίσης 25χρονος μεσοεπιθετικός Χουάν Αρίας.

Απο τη Διοίκηση της ομάδας γίνεται επίσης γνωστό πως παραμένουν στην ομάδα, οσοι απο τους παίκτες εχουν συμβόλαιο για ακόμα ενα χρόνο. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά απο όλους, προκειμένου και την φετινή περίοδο ο Διαγόρας να εχει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα δείξει μέσα στο γήπεδο πως στο εσωτερικό του γίνεται σοβαρή και καλή προσπάθεια για να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι».

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούλιος 2023 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep