Αναμονή για τις ανανεώσεις

Ποιοι δεσμεύονται με συμβόλαιο στον Διαγόρα. Παραμένει πρόεδρος ο Πάτσης, νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Παρασχούδης.

Την απόφαση της ΕΠΟ στο αίτημα για παράταση στις ανανεώσεις συμβολαίων περιμένει ο Διαγόρας. Η ομάδα της Ρόδου δεν τις ολοκλήρωσε πριν τις 30 Ιουνίου και αυτή τη στιγμή δεσμεύονται μόνο νεαροί ποδοσφαιριστές όπως οι Τσιαντούλας, Μανωλάκης, Μπίντσης, Χότζα. Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, τότε θα πρέπει οι «κυανέρυθροι» να χτίσουν ρόστερ από την αρχή.

Η ΠΑΕ επιβεβαίωσε, επίσης, την παραμονή του Γιώργου Πάτση στην προεδρία και αναδημοσίευσε από το «12sports.gr»:

«Η μεγάλη ευχάριστη είδηση είναι γεγονός για την Π.Α.Ε. Διαγόρας…ο Γιώργος Πάτσης θα συνεχίσει να είναι στον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Μετά τις ζυμώσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό και τις συζητήσεις στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο, ο Γιώργος Πάτσης θα συνεχίσει να είναι στη θέση του προέδρου της Π.Α.Ε., αποδεικνύοντας ότι πλέον οι μηχανές του Διαγόρα έχουν πάρει μπροστά για τα καλά.

Σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Γιώργου Πάτση έπαιξε και διευθυντής οργάνωσης της ομάδας Θανάσης Σουλελές, όπως και το γεγονός ότι ο πρόεδρος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του νησιού και του συλλόγου. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πάτσης, ο διευθυντής οργάνωσης Θανάσης Σουλελές και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Μάκης Σιδηρόπουλος θα είναι ξανά όλοι μαζί και μαζί με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη ετοιμάζονται για τις νέες προκλήσεις της Super League 2».

Ο Θανάσης Παρασχούδης, τέλος, είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στη θέση του Παναγιώτη Νάση που αποχώρησε:

«Ο Θανάσης Παρασχούδης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στο Διαγόρα! Είναι 25 ετών, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Β’, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πάνω στο είδος του και ειδικότερα, στην προπονητική τερματοφυλάκων. Έχει τελειώσει Σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας, ενώ κατέχει και Δίπλωμα «Πρώτων Βοηθειών» στο ποδόσφαιρο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας.

Έχει διατελέσει προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Ξάνθη για δύο χρόνια, όπως και στον Άρη και την ΧΑΝΘ. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 καλωσορίζει τον Θανάση Παρασχούδη και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες στο δικό του έργο».

Last modified onΣάββατο, 24 Ιούλιος 2021 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep