Ανατροπή με Πετρογκόλ

Το Αιγάλεω νίκησε στο φινάλε 2-1 τον Ξενοφώντα Κρεστένων σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Μεγάλη πρόκριση πήρε το Αιγάλεω στον Πύργο, επικρατώντας 2-1 του Ξενοφώντα Κρεστένων. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισόδια των οπαδών του Σίτι με την αστυνομία και την 25λεπτη διακοπή του αγώνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε εκπληκτική εξέλιξη.

Τα επεισόδια στο πρώτο μέρος έκοψαν τον ρυθμό στο παιχνίδι, με το Αιγάλεω να έχει την υπεροχή και να πιέζει για το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με το Σίτι στο 62’ να χάνει τριπλή ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Κουτρουμπής απέκρουσε τις προσπάθειες των Τσαφταρίδη και Ντιατά. Στο 63’ ο Ξενοφών κέρδισε πέναλτι με τον Μπουτσικάκη, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απαντήσουν, πολιορκώντας τα καρέ του Κουτρουμπή. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Παπανικόλας ισοφάρισε σε 1-1 στο 83’. Στο 90+2’ ο Πετρόπουλος, μετά από μπαλιά του Ροτζέριο πλάσαρε για το 1-2, στέλνοντας το Σίτι στη δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ξενοφών Κρεστένων: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (70′ Πετρόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Φερεκίδης (50′ Γκρίλλας), Π. Κουτσογιαννάκης, Μούτσος, Μπουτσικάκης (78′ Μπακατσέλος).

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης (65′ Πετρόπουλος), Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Τσαφταρίδης, Σταματάκης (46′ Ροτζέριο), Ντιατά, Κατσικογιάννης (75′ Χατζηιωαννίδης), Τσλιγκίρης.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep