Με Κύργια, Ταΐρη στη Super League

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Μετά από μία μικρή παύση στην υλοποίηση του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν στη Super League προκειμένου να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης ήρθαν σε συμφωνία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος φορά τη φανέλα του Απόλλωνα από το 2009 έχοντας αγωνιστεί για μία χρονιά (2013-14) με τον Άρη, και ο Δημήτρης Ταΐρης, που αγωνίστηκε με τους «κυανόλευκους» στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως επίσης και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 αλλά και όλη τη σεζόν 2015-16, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Άλλωστε ήταν τυπικό το θέμα της παραμονής τους, αφού ήταν ήδη γνωστό ότι τόσο ο Κύργιας όσο και ο Ταΐρης θα συνέχιζαν με τον Απόλλωνα.

Ο πρώτος κατέγραψε φέτος με τους «κυανόλευκους» 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ ο δεύτερος 4 στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Κύργια και Δημήτρη Ταΐρη».

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ανανεώσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης οι Σάββας Σιατραβάνης, Γιώργος Ντάσιος, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 12:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep