Ένα ακόμα βήμα...

Πεντάδα απόντων στον Απόλλωνα για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Έτοιμος να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την άνοδο στη Super League είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δοκιμάζεται το Σάββατο (17:00 ΕΡΤ3) στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ και, φυσικά, στοχεύει στη διεύρυνση του αήττητου σερί που έχει ξεκινήσει από τον Μάιο του 2016, δηλαδή πριν από περίπου ένα χρόνο.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν καλά τον αντίπαλο, τον έχουν αντιμετωπίσει και στο Κύπελλο και, φυσικά, ξέρουν πως πρέπει να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να διακόψουν το σερί του και να φύγουν με το αποτέλεσμα από το Ηράκλειο. Είναι το πρώτο από τα ντέρμπι που υπάρχουν στο πρόγραμμα ως το φινάλε και στον Απόλλωνα θέλουν να στείλουν μήνυμα ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να μειωθεί η διαφορά από τους διώκτες.

Ο τεχνικός, Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τη 19άδα και εκτός αυτής άφησε τους Ταΐρη, Χιντζίδη, Μπαρμπόσα, Κρητικό, Κάσσο για αγωνιστικούς λόγους. Οι δύο τελευταίοι αν και έχουν επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα, κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γεωργακόπουλο, Χιώτη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Ντάσιο, Βαλεριάνο, Μπαρτολίνι, Ρομάνο, Τζάνη, Τσιάρα, Κονέ, Καλλέργη, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη και Πετρόπουλο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep