Ο Κονέ των... βαθμών

Πολύτιμο εργαλείο του Απόλλωνα και τη φετινή σεζόν ο Εμάνουελ Κονέ.

Η εκτός έδρας ισοπαλία της Λαμίας (0-0) στην Ελευσίνα κράτησε τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση με συγκάτοικο την ομάδα της Φθιώτιδας. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ικανοποίησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία έχει στρέψει ήδη το βλέμμα στο παιχνίδι που ακολουθεί την Πέμπτη (23/03) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/03) με την Αναγέννηση Καρδίτσας οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να παίξουν το παιχνίδι που επιθυμούσαν λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου. Κράτησαν τους βαθμούς και χαμογέλασαν όχι μόνο για τις επιστροφές των Τζάνη, Ομπόντο και το δεύτερο γκολ του Περογαμβράκη, αλλά και για την εμφάνιση του Εμάνουελ Κονέ.

Ο Αφρικανός μέσος με δύο εκτελέσεις φάουλ δημιούργησε το 2-0 και μπορεί το δοκάρι και ο γκολκίπερ, Κουτσόπουλος να του στέρησε το γκολ, όμως ο ίδιος έγραψε στη στατιστική του μία ασίστ. Είχε προηγηθεί μία τελική του πάσα στο εκτός έδρας ματς με την Καλλιθέα (2-1), δύο στο εκτός με τον ΑΟ Χανιά (4-1), γκολ και ασίστ στο Πανελευσινιακός - Απόλλων (1-3) και ένα ακόμα τέρμα στην εκτός έδρας επικράτηση (2-1) με τον Αιγινιακό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (19/03) περιελέμβανε χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και τη Δευτέρα (20/03) θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Νίκου Κρητικού που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον μηρό.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep