Καμία ανησυχία

Οι Σιατραβάνης και Μπαρμπόσα, που έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Απόλλων Σμύρνης από την έδρα του Παναιγιάλειου το Σάββατο (11/03), ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένους τους «κυανόλευκους», που είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο».

Πλέον άπαντες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» κοιτούν το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στις 18 Μαρτίου στη Ριζούπολη. Την Κυριακή (12/03) οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα (13/03) το πρωί θα επιστρέψουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Παράλληλα τη Δευτέρα (13/03) θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση των Σάββα Σιατραβάνη και Ουίλι Μπαρμπόσα, που στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο έγιναν αναγκαστικές αλλαγές. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία με τον πρώτο να έχει ένα σφίξιμο και τον δεύτερο να έχει δεχθεί μία κλωτσιά στο πόδι.

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep