«Προκλητικός ο Αντωνίου»

Ο Άκης Μάντζιος εκτόξευσε αιχμές σε βάρος του προπονητή της Σπάρτης, Σωτήρη Αντωνίου.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Άκης Μάντζιος, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη (1-0) της ομάδας του επί της Σπάρτης, ενώ αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν με τον προπονητή της ομάδας της Λακωνίας, Σωτήρη Αντωνίου, στο περιθώριο της αναμέτρησης. Ο Μάντζιος ανέφερε ότι ο Αντωνίου ήταν προκλητικός και ότι δεν δηλώνεται ως πρώτος προπονητής, αλλά ως βοηθός προπονητή.

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που μόνο στόχο είχε πώς να καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η Σπάρτη, η οποία στα υπόλοιπα παιχνίδια προσπαθούσε να παίξει καλή μπάλα, αλλά σήμερα ήρθε με μοναδικό σκοπό να καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι, πλαγιοκοπήσαμε, δεν είχαμε τις μεγάλες φάσεις γιατί όταν ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες στα 25 μέτρα, και όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα τραγικό αγωνιστικό χώρο, νομίζω είναι δύσκολο να μπορέσουμε να βγάλουμε ό,τι στοιχεία έχει αυτή η ομάδα, για να ανοίξουμε πολυπρόσωπες άμυνες.

Θεωρώ ότι όσο περνούσε ο χρόνος βγάζαμε νευρικότητα. Κάναμε πολλές λάθος τελικές πάσες και αυτό οφείλεται στο άγχος που είχαμε. Η νίκη είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Παλεύουμε εναντίον όλων. Δεν μας χαρίζεται κανένας. Και μπράβο τους. Έστω και στο 94', αυτές είναι μεγάλες νίκες. Μας δίνει μέταλλο για να βγούμε κατηγορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο, έχουμε άλλα 14 παιχνίδια. Δεν βάζω σε αυτά το ματς του Πανθρακικού. Θέλει υπομονή και προσπάθεια. Να είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές.

-Αυτές οι νίκες δίνουν άνοδο;
«Σίγουρα δίνουν άνοδο, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει δυσκολία. Εσείς μπορεί να το βλέπετε ως ένα 90λεπτο, αλλά το γήπεδο είναι τεράστιο πρόβλημα. Πώς να ανοίξεις άμυνες όταν κάνεις τρία και τέσσερα κοντρόλ;».

- Για το γεγονός ότι φαινόταν εκνευρισμένος από τα πρώτα λεπτά:
«Έπρεπε να βγει ένταση στα παιδιά. Δεν υπήρχε θέμα εκνευρισμού. Η ομάδα δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική».

- Για το γεγονός ότι έγινε αλλαγή ο Ρομάνο:
«Καθαρά θέμα τακτικής. Ο Ντιέγκο είναι καλός και ποιοτικός παίκτης, δίνει τα πάντα για την ομάδα».

- Για την αναγκαστική αλλαγή με τον Ντάσιο:
«Δεν περιμέναμε αυτή την αλλαγή. Θέλαμε να βάλουμε κι άλλον επιθετικό, τον Περογαμβράκη. Έτυχε το απρόοπτο, τέλος καλό, όλα καλά».

- Για το θέμα με τον προπονητή της Σπάρτης, Σωτήρη Αντωνίου:
«Το μόνο κακό ήταν πως ήταν προκλητικός από το πρώτο λεπτό. Συνέχεια διαμαρτυρόταν και ειρωνευόταν. Δεν τον κατηγόρησε κανένας επειδή η Σπάρτη ήταν ανταγωνιστική. Καλά κάνει. Και μπράβο στη Σπάρτη. Με έναν άνθρωπο της ΠΑΕ υπήρξε και ένταση μεταξύ τους στο πρώτο μέρος. Δεν έχει να κάνει επί προσωπικού. Τα παιδιά της Σπάρτης έπεφταν κάτω από το 60' και έκαναν καθυστερήσεις. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, το ξεπερνάμε και συνεχίζουμε. Δεν έχει κάτι παραπάνω να πούμε. Να μάθει όμως ότι πάντα κάνουμε ξεχωριστές συνεντεύξεις Τύπου και δεύτερον στο φύλλο αγώνος δεν δηλώνεται ως προπονητής, αλλά ως βοηθός. Δεν έχει καν UEFA Pro».

ΑΠΟΔΟΣΗ: Fl News

Last modified onΣάββατο, 04 Μάρτιος 2017 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep