«Δεν ήθελε να ενοχλήσει»

Ο Σταμάτης Βελλής αναφέρθηκε στις δηλώσεις Παρπέξ και στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Ζονατάν Παρπέξ και επανέλαβε τη θέση του για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όπως υποστήριξε: «Όπως διαχειρίστηκε το παιχνίδι, μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει τον μεγάλο».

Μεταξύ άλλων ο Βελλής ανέφερε:

Για τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό:
«Όχι, δεν είπα ότι είναι στημένο. Είπα ότι η ομάδα μου, έτσι όπως διαχειρίστηκε το παιχνίδι, μού έδωσε σαφέστατα την εντύπωση ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει τον «μεγάλο». Άλλο το στημένο. Το στημένο είναι, το στήνω για να πάρω κάτι, να κερδίσω κάτι και τα λοιπά. Το διαχειρίστηκε με φόβο μη τυχόν και κάνει ζημιά και ενοχλήσει ένα μεγάλο. Το είδα αυτό το πράγμα, μακάρι να έκανα λάθος.

Έκανε πολιτική. Μπορεί πολλοί να πουν μπράβο, μαγκιά, τι τον νοιάζει τον Απόλλωνα το Κύπελλο; Μπας και θα το πάρει; Γιατί να βάλει στην απέναντι έναν «μεγάλο» που κατά τα φαινόμενα ελέγχει το ποδόσφαιρο; Εγώ δεν το λέω. Σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνεις το 1001% για να τον κερδίζεις».

Για το αν ο αγώνας ήταν στημένος:
«Το αποκλείω, γνωρίζοντας τον Απόλλωνα. Αυτές είναι εκτιμήσεις. Βέβαια ο κύριος Τεννές μου έχει εξώδικο και ιστορίες και... τούμπανα. Λέει ότι του καταλόγισα δόλο, αλλά εγώ πολιτική του καταλόγισα. Τακτική, η οποία λέει «για το συμφέρον της ομάδας μου καλό είναι σε αυτό ματσάκι να μην στενοχωρήσουμε τους άλλους.

Και τώρα σήμερα βγαίνει και δηλώνει ότι ο Απόλλων ήταν καλύτερος και χάσαμε λόγω διαιτησίας, ενώ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα δεν είπε τίποτα για τη διαιτησία και είπε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε, γιατί ήταν καλύτερος. Τέτοια αλλαξοπιστία μεταξύ αυτών που έλεγε τότε και τώρα, εντάξει. Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά θεωρώ ότι διαχειρίστηκε το παιχνίδι με φόβο και προσοχή μην κάνουμε κάτι και φάμε κάποια φάπα».

Για τη δήλωση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Παρπέξ για τον Μπάμπη Τεννέ:
«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, συνάδει η άποψή του με τη δική μου. Εγώ είδα ένα ματς στην τηλεόραση που έβγαζε μάτια. Δεν πιστεύω ούτε καν ότι ο Τεννές είπε στους παίκτες του να χάσουν. Δεν μπορείς να πεις τέτοιο πράγμα στους ποδοσφαιριστές. Η διαχείριση που έκανε, ποιους παίκτες έβγαλε. Όταν ένας παίκτης απειλεί, κάνει ευκαιρίες σχεδόν τετ α τετ και εσύ τον κάνεις αλλαγή, όταν βγάζεις τον καλύτερο του παιχνιδιού που έχει σκοράρει, αυτό. Για όνομα του Θεού, δεν λέω ότι πήγε και είπε σε 13 παιδιά «καθίστε και ξεφτιλιστείτε.

Last modified onΠέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep