«Αδικήθηκε ο Απόλλων»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και αδικήθηκε.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του έχει ποιότητα και τη δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στα πέντε ματς στον Απόλλων είδα μεγάλη βελτίωση. Παίξαμε με μια ομάδα από τις καλές που είναι στην 3η θέση. Είχαμε υπομονή. Προσπαθήσαμε πλάγια, κάθετα. Είχαμε τον έλεγχο, μας έλειψε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Εκκρεμεί δικαστική απόφαση και μπορεί να είμαστε τρίτοι. Αν και εφόσον προκύψει, κάτι που εγώ δεν βλέπω.

Ο Απόλλων όπως και τα Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα. Για τους δικούς τους λόγους έμειναν πίσω. Συγχαρητήρια σε Κέρκυρα και Λάρισα, συγχαρητήρια και στα Τρίκαλα, γιατί έχω κάποια άλλη σχέση. Ο Απόλλων αδικήθηκε, έχει καλά παιδιά, ποιότητα και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε με τα Τρίκαλα που είναι καλή ομάδα. Ήταν ντέρμπι. Όποιος θα έκανε τα λιγότερα λάθη, θα κέρδιζε. Προσπάθησε η ομάδα μου. Ο Απόλλων δεν πετυχαίνει το εύκολο γκολ».

Για το αν θα παραμείνει: «Όλα είναι πιθανά».

Ο Πάνος τόνισε: «Είχαμε ένα ντέρμπι. Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν κυρίαρχοι. Δυστυχώς δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όλης της ομάδας. Θέλαμε πάρα πολύ στο τελευταίο παιχνίδι στην Ριζούπολη να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την τελευταία αγωνιστική».

Πηγή: goaltrikala

Last modified onΚυριακή, 22 Μάιος 2016 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep