Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν είχα δεξιό μπακ...»

Ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στον τραυματισμό του Χατζηζήση και αρνήθηκε ότι ο Απόλλων έπαιξε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Χατζηζήση θα στερηθεί το προσεχές διάστημα ο Απόλλων. Ο έμπειρος δεξιός μπακ αποχώρησε τραυματίας και όπως τόνισε μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο ο Νίκος Κωστένογλου, δεν είχε παίκτη για να καλύψει το κενό του... Αυτή η αλλαγή αποσυντόνισε την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον προπονητή των «κυανόλευκων» να αρνείται πως η ομάδα του έπαιξε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

Αρχικά ο Κωστένογλου είπε:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο αν και προηγήθηκε ο Παναιγιάλειος, η παρουσία μας ήταν πολύ καλή. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, χάσαμε μία ευκαιρία με τον Ανγκούλο και στην επόμενη φάση ισοφαρίσαμε. Η αναγκαστική αλλαγή του Χατζηζήση μας αποσυντόνισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος, οπότε θεωρώ ότι είναι δίκαιη η ισοπαλία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αν και θέλαμε τη νίκη, είχαμε μία πολύ καλή ομάδα να ανταγωνιστούμε. Παίζουμε την Παρασκευή, έχουμε προβλήματα και καλούμαστε να βρούμε λύσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναιγιάλειο».

Για το αν έκανε καθυστερήσεις ο Βάντερσον, είπε:

«Διαπιστώσατε ότι θέλαμε να κάνουμε καθυστερήσεις; Ο Βάντερσον έπαθε κράμπα, δεν προσποιήθηκε. Ο συμπαίκτης του προσπάθησε να τον βοηθήσει και ο διαιτητής έδωσε εντολή να μπει το φορείο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν πιστεύετε ότι κάναμε καθυστερήσεις ή παίξαμε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας κάνετε λάθος. Φάνηκε αυτό ξεκάθαρα στο πρώτο ημίχρονο. Δόθηκε μεγάλη διάσταση νομίζω».

Για το αν ο πόντος αυτός δίνει δύναμη στον Απόλλωνα:

«Κομβικό σημείο ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Χατζηζήση. Δεν είχαμε παίκτη γι' αυτή τη θέση. Προσπάθησε ο Κυριάκος να ανταπεξέλθει και έβαλα σέντερ μπακ για να παίξει ο Κύργιας δεξιός ακραίος. Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κουράστηκαν ορισμένοι παίκτες. Αυτό μας ελλάτωσε το δικαίωμα να κάνουμε μία αλλαγή στον άξονα, που θα βελτίωνε την κατάστασή μας.

Παίξαμε σε μία πολύ δυνατή έδρα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς εύκολα να κερδίσεις. Κρίνω ότι είναι θετικό το αποτέλεσμα. Η σκέψη μας είναι παντού να παίρνουμε τη νίκη. Δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε με τη φιλοξενία ή στις σχέσεις μας με τον Παναιγιάλειο. Δεν υπήρχαν σκοπιμότητες ή αντιαθλητικό παιχνίδι. Υπήρξε ένταση και είναι φυσιολογικό».

Για τον τραυματισμό του Χατζηζήση:

«Είναι μυικός. Θα τον χάσουμε σίγουρα για τους επόμενους αγώνες».

Ο Τάσος Κυριάκος ανέφερε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ήρθαμε και δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Μείναμε πίσω, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Κρατάμε τη θέληση και το πάθος που δείξαμε ως το τελευταίο λεπτό. Συγκεντρωμένομαστε στο ματς της Παρασκευής. Να νικήσουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που δεν κατακτήσαμε στο παιχνίδι αυτό».

Απόδοση: flnews.gr


Last modified onΔευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep