Έφτασε ο Ριμπερί

Ο Στίβεν Ριμπερί (κέντρο στη φωτ.) με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Απόλλωνα Λάρισας, Λάζαρο Παπαδούλη (δεξιά) και το μέλος της διοίκησης, Γιώργο Βέβη (αριστερά) Ο Στίβεν Ριμπερί (κέντρο στη φωτ.) με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Απόλλωνα Λάρισας, Λάζαρο Παπαδούλη (δεξιά) και το μέλος της διοίκησης, Γιώργο Βέβη (αριστερά)

Ο Απόλλων Λάρισας υποδέχτηκε τον Γάλλο επιθετικό, Στίβεν Ριμπερί.

Έτοιμος να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Στίβεν Ριμπερί είναι ο Απόλλων Λάρισας. Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός ήταν συνεπής στο ραντεβού του με τους «κυανόλευκους». Έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (04/09) στη θεσσαλική πόλη και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ριμπερί αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι πριν από έναν χρόνο (29/9/17), οπότε θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Η παρουσία, πάντως, του αδερφού του Φρανκ Ριμπερί στον Απόλλωνα αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει από κοντα.

Last modified onΤρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep