«Υπερήφανος που είμαι μαζί τους»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης αποθέωσε τους παίκτες του στον Απόλλωνα Λάρισας. Τον ίδιο αποθέωσε ο Παπαζαχαρίας.

[googlead][/googlead]

Η εξαιρετική πορεία του Απόλλωνα Λάρισας συνεχίζεται. Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 2-0 της Σπάρτης και μετά από 20 αγωνιστικές είναι στην 4η θέση. Ο προπονητής της, Νίκος Θεοδοσιάδης, δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που δουλεύει με αυτούς τους παίκτες. Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Νομίζω ότι η εμφάνισή μας και η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Πάρα πολύ καλή η εμφάνισή μας και στα 90 λεπτά. Ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την σημερινή τους εμφάνιση. Συνεχίζουν αυτό που έχω πει από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Δηλαδή αν πιστεύεις στον εαυτό σου και στους συμπαίκτες σου, μπορείς να δημιουργήσεις μέσα από τη δουλειά κάτι πολύ καλό.

Το φοβόμουν σήμερα το ματς λόγω της απραξίας των 18 ημερών, αλλά τα παιδιά μπήκαν από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι και έδειξαν πόσο το ήθελαν. Οι παίκτες μου κατάφεραν ό,τι σχεδιάσαμε πριν από το παιχνίδι και φτάσαμε μία αξιοπρεπή συγκομιδή έως τώρα. Το κίνητρο τώρα είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή το καλό ποδόσφαιρο. Όπως κάνουμε τώρα. Αν στην αρχή λέγαμε ότι θα είμαστε στην 4η θέση κανείς δεν θα το πίστευε. Το κατάφεραν όμως αυτά τα παιδιά κι εγώ είμαι περήφανος που είμαι μαζί τους».

Τους συμπαίκτες του εκπροσώπησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος ανέφερε: «Σήμερα κάναμε μία δίκαιη νίκη. Από το 1ο έως το 90ό λεπτό δείξαμε πόσο το θέλαμε σήμερα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο το ματς σήμερα, αλλά το καταφέραμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν δείξαμε σημάδια απραξίας και θέλαμε να παρουσιαστούμε όσο πιο καλοί γίνεται, όπως και κάναμε, και πήραμε τους 3 βαθμούς.

Θέλω να σταθώ στην παρουσία του προπονητή και του γενικού αρχηγού. Οι δυο τους, από την πρώτη στιγμή που ήρθαν, στις αρχές Γενάρη, είναι οι πρωταρχικοί παράγοντες που βρίσκεται η ομάδα εδώ. Και αυτό το λέω όχι επειδή είναι δίπλα μου ο κ. Θεοδοσιάδης. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να ρισκάρει. Το έδειξε και σήμερα που έδωσε την ευκαιρία στον Δημολιό, αλλά και σε προηγούμενους αγώνες όπου χρησιμοποιεί το ταλέντο που έχουμε στην ομάδα. Υπάρχει μία χημεία έμπειρων και καλών νέων παικτών. Έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Πηγή: Sportlarissa.gr

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 01:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep