Τόπο στα νιάτα… (photos)

Οι νεαροί Κακάμης, Σπηλιόπουλος και Τσιούτσιας (από αριστερά), με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νέων του Απόλλωνα Λάρισας, Κωνσταντίνο Τσότσο Οι νεαροί Κακάμης, Σπηλιόπουλος και Τσιούτσιας (από αριστερά), με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νέων του Απόλλωνα Λάρισας, Κωνσταντίνο Τσότσο

Επαγγελματικά συμβόλαια με τον Απόλλωνα Λάρισας υπέγραψαν οι νεαροί Τσιούτσιας, Κακάμης και Σπηλιόπουλος. 

[googlead][/googlead]

«Επενδύει» στα… δικά του παιδιά ο Απόλλωνα Λάρισας. Για τους λόγου το αληθές την Τρίτη (9/1) οι νεαροί Αλέξης Τσιούτσιας, Θανάση Κακάμης και Γιάννης Σπηλιόπουλος υπέγραψαν επαγγελματικ;a συμβόλαια, σε μια κίνηση επιβράβευσης για την παρουσία τους στην ομάδα Νέων των Θεσσαλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την προώθηση στην ανδρική ομάδα και φυσικά ότι γίνονται επαγγελματίες, των νεαρών εξελιξιμων παικτών της Κ-20 του συλλόγου, Αλέξη Τσιουτσια (18 ετών επιθετικό χαφ), Κακάμη Αθανασίου (18 ετών αμυντικό χαφ) και Σπηλιόπουλου Ιωάννη (17 ετών τερματοφύλακα).

Οι παίκτες παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Κ-20 του Απόλλων Λάρισας, κ. Κωνσταντίνου Τσότσου, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν, εμφανώς χαρούμενοι, τα επαγγελματικά τους συμβόλαια. Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανας εύχεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 21:28

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep