Ήττα 1-4 για Απόλλωνα Λάρισας

Στο γήπεδο της Νεάπολης ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε με 4-1 από τον Βόλο.

Κακό παιχνίδι έκανε στη Νεάπολη ο Απόλλων Λάρισας στο φιλικό που έδωσε το Σάββατο (26/8) με τον Βόλο. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ηττήθηκε με 4-1, παρότι μάλιστα προηγήθηκε. Το κακό ήταν πως δέχτηκε μαζεμένα τέσσερα τέρματα, σε διάστημα 20 λεπτών. Το 0-1 λοιπόν έγινε στο 15', όταν ο Μίλιτς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ηλιάδη, βρέθηκε απέναντι στον Πατσιογεώργο και άνοιξε το σκορ. Tα γκολ για τη νεοσύστατη ομάδα του Βόλου, που αγόρασε το ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρου πέτυχαν οι Πίτου Γκαρσία (16'), Δημόπουλος (19'), Ηλιόπουλος (33') και Καμπαγιέρο (35').

Στον Απόλλωνα Λάρισας πάντως είχαν παράπονα από τη διαιτησία. Όταν έγινε το 3-1, εκτίμησαν ότι ο Ηλιόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ. Ακόμα και στο 4ο γκολ ωστόσο υπήρξε ένταση για τις αποφάσεις των διαιτητών (Δημητριάδης, Δημητράκης, Τσάγκαρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη εμφάνισε καλύτερη εικόνα, έχασε ευκαιρίες με Συράκο (65') και Σαχινίδη (68', 71'), αλλά το 4-1 δεν άλλαξε.

Στο 65′ ο Σαχινίδης μέσα στη περιοχή έσπασε τη μπάλα στο Συράκο αριστερά, ο τελευταίος δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 68′ γρήγορη αντεπίθεση για τον Απόλλωνα, η μπάλα έφτασε στον Σαχινίδη, ο αρχηγός των «κυανόλευκων» δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή ο Μπουργάνης μπλόκαρε όμως σταθερά. Στο 71′ ο Απόλλωνας και πάλι με τον Σαχινίδη να δοκιμάζει το δυνατό σουτ, ωστόσο ο Μπουργάνης μπλόκαρε ακόμα μία φορά σταθερά.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσογεώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν.

Απόλλων Λάρισας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας.

Έπαιξαν και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης.

Πηγή φωτ.: Sportlarissa.gr

Last modified onΣάββατο, 26 Αύγουστος 2017 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep