Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έφτασε ο Φιγκερόα

Προπονήσεις ξεκινά από την Πέμπτη (15/01) ο Ελίας Φιγκερόα με τον Απόλλωνα 1926.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (14/01) ο Ουρουγουανός επιθετικός, Ελίας Φιγκερόα. Από την Πέμπτη (15/01) θα αρχίσει προπονήσεις και ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Η σχετική ενημέρωση των «κοκκινόμαυρων» ανέφερε:

«ροπονήσεις με τον Απόλλωνα ξεκινά ο Ουρουγουανός επιθετικός Ρικάρντο Ελίας Φιγκερόα, ο οποίος έφθασε στην Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ, ταξιδεύοντας από το Μοντεβιδέο και έχοντας ενδιάμεσους σταθμούς την Μαδρίτη και την Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη ήρθε νωρίτερα και ο μάνατζερ του παίκτη, Πάουλο Γκαρσία, προερχόμενος από το Άμστερνταμ. Ο Φιγκερόα θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του Απόλλωνα και όλα θα κριθούν από την εισήγηση του προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη.

Ο Ρικάρντο Ελίας Φιγκερόα ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του, παίζοντας στο παγκόσμιο κύπελλο Νέων, με συμπαίκτες τους Καβάνι και Σουάρες. Ο 26χρονος σήμερα φορ έχει ύψος 1.88 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και το 2005 σε ηλικία 17 ετών πήρε μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο U17, που έγινε στο Περού και με την φανέλα της Ουρουγουάης πέτυχε δύο γκολ. Το 2007 πήρε μέρος στο Μουντιάλ U20, που έγινε στον Καναδά, έχοντας μεταξύ άλλων συμπαίκτες τους Καβάνι και Σουάρες.

Ένα χρόνο νωρίτερα δοκιμάστηκε από την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο (έπαιξε και σε φιλικά παιχνίδια), αλλά δεν έμεινε στο Λονδίνο. Επέστρεψε στην Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, με την οποία αγωνίστηκε έως το 2012. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για την Ουατσιπάτο της Χιλής και το 2014 συνέχισε για λίγο στην Σεντράλ Εσπανιόλ της πατρίδας του».

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep