Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολη, όχι αδύνατη η άνοδος»

Ο Στέλιος Ποζατζίδης αναφέρθηκε στον στόχο της τετράδας για τον Απόλλωνα 1926.

Ο ποδοσφαιριστής των «κοκκινόμαυρων», ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μίλησε επίσης για το δύσκολο στόχο της ανόδου, το κλίμα που συνάντησε στα αποδυτήρια και το όνειρό του να παίξει στην Τούμπα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Ποζατζίδης Arena FM 89,4:

Για το τι συνάντησε στον Απόλλωνα: «Συνάντησα ένα καλό κλίμα, πέτυχα την αλλαγή προπονητή, ήρθα να πάρω τα παιχνίδια μου και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σε αυτή την ομάδα».

Για τις σχέσεις του με τους άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ που ήρθαν δανεικοί στον Απόλλωνα: «Ήμασταν χρόνια στον ΠΑΟΚ και συνεργαζόμαστε στο γήπεδο αρκετά καλά αλλά είμαστε φίλοι και εκτός γηπέδων. Είναι το όνειρο μας κάποια στιγμή και εμείς να παίξουμε μέσα στην Τούμπα με την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για τους λόγους που πήγε στην ομάδα της Καλαμαριάς: «Ήρθα εδώ για να παίξω έξι μήνες, να πάρω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και όταν γυρίσω στον ΠΑΟΚ να αρπάξω όποια ευκαιρία μου δοθεί».

Για τους στόχους του Απόλλων 1926: «Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλει οφ και από εκεί και πέρα να πετύχουμε ότι παραπάνω μπορούμε. Η άνοδος είναι κάτι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και προπονητή όμως κάτι λείπει. Βέβαια όλες οι ομάδες κάνουν μια αγωνιστική δουλειά».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Το κλίμα είναι μια χαρά στα αποδυτήρια και δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα. Όσο έζησα τον Στέφενς ήταν αυστηρός και θέλει πειθαρχία».

Για το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Νίκη Βόλου: «Το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου είναι πολύ σημαντικό. Αν κάνουμε το 4χ4 μπαίνουμε πολύ δυνατά στα πλέι οφ. Περιμένω τον κόσμο να έρθει και να μας βοηθήσει».

Last modified onΤετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 10:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep