Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρεις προσθήκες ακόμη»

Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα προχωρήσει σε ακόμη τρεις προσθήκες στο ρόστερ, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.

Με δηλώσεις του στο metrosport, ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε ότι θα αποκτηθούν ένας σέντερ φορ, ένας περιφερειακός επιθετικός και ένας αριστερός οπισθοφύλακας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά που ήρθαν, μαζί με τους παίκτες που έμειναν δουλεύουν πολύ σε αυτό το χρονικό διάστημα και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν ουσιαστικά. Έχω εμπιστοσύνη στους προπονητές και όλα τα παιδιά. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει, θα γίνουν τρεις ακόμη μεταγραφές, Θα αποκτήσουμε έναν σέντερ φορ, έναν περιφερειακό επιθετικό και έναν αριστερό μπακ. Για τον επιθετικό είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την υπέρβαση, σύμφωνα και με το μπάτζετ που έχουμε, αρκεί να βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση».

Για τον κόσμο και για το αυριανό φιλικό με τον ΠΑΟΚ είπε: «Η προπώληση των διαρκείας συνεχίζεται, υπάρχει κίνηση, αλλά περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και πρέπει όλοι να σταθούν κοντά στην ομάδα μας και την προσπάθειά μας. Περιμένουμε την Πέμπτη στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα μας», ολοκλήρωσε. Υπενθυμίζεται ότι για το αυριανό φιλικό έχει αποφασιστεί να υπάρξει γενική είσοδος στο παιχνίδι 5 ευρώ».

Για το «ναυάγιο» με τον Χάρη Παππά, ο οποίος θα υπογράψει σε ομάδα της γ’ κατηγορίας της Γερμανίας δήλωσε: «Εμείς κάναμε την πρότασή μας, αλλά προτίμησε να πάει στο εξωτερικό. Ξέραμε ότι αν δεν είχε αυτή την πρόταση, θα ερχόταν σε μας, πρώτη του επιλογή ήταν ο Απόλλων. Εμείς κάναμε ό, τι μπορούσαμε, μπορεί να προχωρήσει στο μέλλον».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep