«Cosmote, Nova θέλουν έναν όμιλο»

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο να διεξαχθεί η νέα Super League 2 σε δύο ομίλους.

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο μεγαλομέτοχος του Διαγόρα, Χρήστος Παπαδημητρίου την Πέμπτη (16/05) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους. Το απέρριψε και είπε:

«Θα είναι ένας όμιλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι δύο όμιλοι ούτε μία στο εκατομμύριο, γιατί αυτό προβλέπει η προκήρυξη. Αν θέλουν κάποιοι από τη βόρεια Ελλάδα να κάνουν άλλο πρωτάθλημα από εκεί, αυτό έχει τελειώσει. Ένας όμιλος θα είναι με 20 ομάδες. Ο κανονισμός λέει ότι το κενό καλύπτεται μόνο αν οι ομάδες είναι λιγότερες των 18.

Να πάρει μια σοβαρότητα πλέον το πρωτάθλημα, γιατί φέτος ήταν από τις καλύτερες χρονιές. Ήταν αξιόπιστο 100%. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ξέραμε ποιος θα πάρει πρωτάθλημα στους δύο ομίλους, ούτε ποιος θα πέσει ως τις τελευταίες αγωνιστικές. Θεωρώ ότι ένα πρωτάθλημα με 18-20 ομάδες θα μας ξαναβάλει μέσα στους μεγάλους του ποδοσφαίρου».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Καλαμάτα, αλλά και στις δηλώσεις του Γιώργου Βρέντζου για «σημαδεμένο» πρωτάθλημα. Όπως είπε:

«Η βαθμολογία ήταν δίκαιη. Αν δείτε ομάδες με τριπλάσια μπάτζετ, στα μπαράζ δεν έκαναν ούτε νίκη, δεν έβαλαν γκολ. Εδώ κάποια δουλειά έχει γίνει. Μπορούσε ο Διαγόρας να ήταν στην 5άδα. Η Ηλιούπολη ήταν καλύτερη ομάδα στη διάρκεια από εμάς. Άσχετα ότι εδώ ήρθε ένας ανεκδικήγητος διαιτητής που έδωσε τη νίκη στην Ηλιούπολη. Αυτός και ο διαιτητής του αγώνα με την Παναχαϊκή δεν έχουν διαιτητεύσει ξανά.

Στο τέλος άξια όλες οι ομάδες τερματίσαμε εκεί που μας έπρεπε. Στο φετινό πρωτάθλημα η κάθε ομάδα πήρε αυτό που της άξιζε. Έγινε το πιο αξιόπιστο που έχει γίνει ποτέ στη Super League 2. Είχαμε μόνο έξι φακέλους από 50 που είχαμε άλλες χρονιές. Αφορούσαν δύο ομάδες που έπεσαν.

Επειδή βγαίνουν κάποια, όπως τους χαρακτήρισαν κάποιοι, Μίκυ Μάους. Ο κύριος Βρέντζος κρύβεται εξωδιοικητικά. Όποιος θέλει να βγει, να βγει στο προσκήνιο, όχι στο παρασκήνιο. Δεν είναι τίποτα στα Χανιά. Κρύβεται πίσω από τον Ροκάκη και κάνει συνεντεύξεις. Ποια ομάδα πειράχτηκε φέτος;

Εμείς κερδίσαμε φέτος δύο φορές την Καλαμάτα, την Καλλιθέα, τα Χανιά, τον Ιωνικό. Με ποιον ήμασταν εμείς δηλαδή; Ο Βρέντζος λέει ότι αν δεν περάσεις από τα γραφεία, δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Καλά τον χαρακτήρισαν Μίκυ Μάους. Σε ποιο πρωτάθλημα στημένο και από πού πρέπει να πάρεις εντολή; Όσοι δεν μπορούν να πετύχουν κάποιους στόχους αρχίζουν και δημιουργούν εντυπώσεις μαζί με τον πρώην αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ποια ομάδα φέτος αδικήθηκε από τη διαιτησία; Το παραμικρό. Αν είχε βοηθηθεί η Καλαμάτα θα είχε πάρει πρωτάθλημα. Αν δεν έχεις ομάδα πώς θα βοηθηθείς; Η Καλλιθέα ήταν η καλύτερη ομάδα από όλους. Η Καλαμάτα έσκασε. Τα Χανιά στα πιο κρίσιμα παιχνίδια έσκασαν. Ο Ιωνικός πίστευε ότι με την έδρα και τα λοιπά... Δεν γίνονται έτσι.

Του χρόνου υπάρχουν προτάσεις. Έχουν ενδιαφερθεί φέτος και η Cosmote και η Nova και ζητάνε έναν όμιλο, γιατί είναι πιο αξιόπιστος. Πέρυσι μας μποϊκοτάρισε η ΕΡΤ και δεν πήραμε χρήματα. Φέτος σε ποιο παιχνίδι υπήρχε αδιάφορη ομάδα; Σε κανένα. Δεν ακούστηκε το παραμικρό. Τις αποτυχίες μας σαν παράγοντες και, μάλιστα, εξωδιοικητικοί μην τις χρεώνουμε σε άλλους».

Σε ό,τι αφορά στην αναφορά του αντιπροέδρου της λίγκας στην προκήρυξη, αυτή αναφέρει στο άρθρο 10 παρ.11 σχετικά με τη νέα χρονιά...

aprokano

Απόδοση: FL News

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2024 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep