Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθάρισε σε ένα 20λεπτο

Στο κατόπι του ΟΦΗ, στη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, έμεινε ο Λεβαδειακός που επικράτησε 3-0 της Δόξας Δράμας στο «Γρ. Λαμπράκης» της Καλλιθέας.

Οι Βοιωτοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι οι Δραμινοί λύγισαν από τη συσσωρευμένη κόπωση λόγω έλλειψης παικτών και παρουσίασαν πιο φρέσκο σύνολο στο δεύτερο μέρος, κατά τη διάρκεια του οποίου σημείωσαν και τα τρία γκολ τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής των πράσινων ο Ζουρούδης που βρήκε δύο φορές δίχτυα, ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Τριποτσέρης. Μάλιστα, ο Λεβαδειακός είχε δύο δοκάρια σε σουτ των Μπουντόπουλου και Ταραλίδη, ενώ οι μαυραετοί ένα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιμπλίδη.

Στο 51 ο Λεβαδειακός άγγιξε το γκολ με δυνατό σουτ του Τριποτσέρη που πέρασε λίγο άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα το πέτυχε. Ο Ζουρούδης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τοπαλίδη και έκανε το 1-0. Στο 62 μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τριποτσέρης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και καθάρισε τη νίκη για τους πράσινους. Στο 79 ο Ζουρούδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τοπαλίδη, τον νίκησε και έγραψε το τελικό 3-0, ενώ ο Λεβαδειακός είχε ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ ακόμη. Γυριστό του Μπουντόπουλου στο 68 σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε μακρινό σουτ του Ταραλίδη στο 92.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (78' Ταραλίδης), Ναπολεόνι (65' Μπουντόπουλος), Μπεγκόνια (82' Τάσιτς), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης (62' Καπέλ), Καρακώστας, Κουπρόγλου, Βέρτζος (54' Στεργιανός), Ρ. Τσιμπλίδης (81' Τρελλόπουλος).

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep