Παρέμεινε αήττητος ο ΠΟΤ Ηρακλής

Οι Κυανόλευκοι απέσπασαν 2-2 στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β και διεύρυναν την παράδοση που τους θέλει να μη χάνουν από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στη 2η θέση των πλέι άουτ του Α' ομίλου παρέμεινε ο ΠΟΤ Ηρακλής. Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι Κυανόλευκοι απέσπασαν 2-2 στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β και διεύρυναν το αήττητο σερί στο μίνι πρωτάθλημα. Παράλληλα διεύρυναν και αυτό που τους θέλει να μη χάνουν από τον Δικέφαλο του Βορρά (4-4-0).

Με τον Βελλίδη να επιστρέφει στην ενδεκάδα έπειτα από 5 μήνες οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 66' με κεφαλιά του Γκμπενιόν. Ο Γρόσδης με φάουλ στο 73' έφερε το ματς στα ίσα και παρότι στις καθυστερήσεις (90'+2') ο Κούστα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΟΤ Ηρακλή, ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τον πόντο με τον Πανίδη στο 94'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2
Σκόρερ: 73' φάουλ Γρόσδης, 90'+4' σουτ Πανίδης - 66' κεφ. Γκμπενιόν, 90'+2' σουτ Κούστα
Κόκκινη: 90'+3' Αρόγιο

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Παναγιώτου, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γκούμας (78' Τσίκος), Ρουμιαντσέβ (58' Σπυράκος), Γρόσδης, Σμυρλής (58' Δαρέλας), Κανίς (58' Πανίδης).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βελλίδης, Κωστόπουλος, Βιτλής, Γκεμπνιόν, Σιούτας, Έμπο, Δοϊρανλής, Αρόγιο, Ισνάλδο (80' Πατράλης), Σπυρίδης (80' Γκερμούς), Κούστα.

Διαιτητής: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2024 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep