Επίσημη η πρόσληψη Ταουσιάνη

Τα Χανιά ανακοίνωσαν ότι οι υπογραφές θα μπουν την προσεχή εβδομάδα στην Αθήνα.

Στις 20 Απριλίου θα αναλάβει και επίσημα την καθοδήγηση των Χανίων ο Γιαννης Ταουσιάνης. Ο νέος προπονητής των Κυανόλευκων ανακοινώθηκε, όπως αναμενόταν, από την ΠΑΕ για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, με βλέμμα στο παρόν και κυρίως στο μέλλον, πιστή στο διετές πλάνο της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κατά την τρέχουσα καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρακολούθησε από κοντά την πρόσφατη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, όπου είχε την ευκαιρία να έχει μια πρώτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας καθώς και μία πρώτη συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο, με τα μέλη του οποίου βρίσκεται έκτοτε σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία.

Ο νέος προπονητής θα υπογράψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται στα Χανιά μετά το Πάσχα, μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου στις 20 Απρίλη να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και να παρουσιαστεί επισήμως».

Last modified onΠέμπτη, 30 Μάρτιος 2023 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep