Logo
Print this page

«Θα πάρουμε κανονικό προπονητή»

Ο Γιώργος Βρέντζος προανήγγειλε την έλευση προπονητή στα Χανιά και ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι ο βασικός υποψήφιος.

Στην αυλαία του πρώτου γύρου αποφάσισαν τα Χανιά να προσλάβουν πρώτο προπονητή. Ο διακαής πόθος του Γιώργου Βρέντζου είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης, οι μεταγραφές του χειμώνα είχαν αποτελέσει προάγγελο έλευσής του και εκτός απροόπτου αυτός θα αναλάβει. Εξάλλου, ο Βρέντζος ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Στη λήξη του 1ου γύρου στο πρωτάθλημα της SL2 τα ΧΑΝΙΑ βρίσκονται στην 6η θέση, με απολογισμό 6 νίκες – 3 ισοπαλίες – 5 ήττες. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι, ούτε από τη βαθμολογική συγκομιδή ούτε από τη συνολική απόδοση μας, παρά τα γνωστά κι αδιαμφισβήτητα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε (ελλιπής προετοιμασία, πολλές αλλαγές στο ρόστερ, τραυματισμοί, διαιτησία, ατυχία κλπ.).

Όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα και ζούμε την καθημερινότητα της, ξέρουμε τις ελλείψεις και αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Γνωρίζουμε, εδώ και καιρό, ότι χρειαζόμαστε “κανονικό” προπονητή. Και θα πάρουμε σύντομα. Υπομονή μερικές μέρες ακόμα… Γνωρίζουμε επίσης, πλέον, ότι το ρόστερ μας θέλει σημαντική βελτίωση προκειμένου να πάμε ψηλά. Και θα το βελτιώσουμε (πολύ) το καλοκαίρι, όπως το βελτιώσαμε (αρκετά) και τον Γενάρη. Υπομονή έως τότε.

Στον 2ο γύρο θα δώσουμε “προαγωγικές” εξετάσεις όλοι: παίκτες, προπονητές, τιμ, στελέχη, διοίκηση. Και στο τέλος της σεζόν θα μείνουν – και θα έρθουν – μόνο όσοι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε. Χρειαζόμαστε και ζητάμε τη στήριξη όλων των φιλάθλων μας. Να είναι σίγουροι πως ό,τι πρέπει να γίνει, σε όλα τα επίπεδα, θα γίνει».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2023 14:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr