Logo
Print this page

Ρώσος εξτρέμ στα Χανιά

Υπέγραψε ο Βαλεντίν Ζέκχοφ, επέκτεινε ο Γιώργος Μάναλης.

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21 ετών Ρώσου εξτρέμ, Βαλεντίν Ζέκχοφ, ενώ παράλληλα έκαναν γνωστό ότι επέκτεινε το συμβόλαιό του ο Γιώργος Μάναλης. Οι ανακοινώσεις:

«H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ Βαλεντίν Ζέκχοφ. Ο γεννημένος στη Μόσχα στις 29 Απριλίου 2001 Ρώσος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

Αποτελεί “προϊόν” των Ακαδημιών της Ντιναμό Μόσχας στην οποία έφτασε μέχρι την Β’ ομάδα. Τον Φεβρουάριο του 2020 μεταπήδησε στην Τσέλιε της Σλοβενίας και από εκεί δόθηκε δανεικός αρχικά στην Τρίγκλαβ Κράνι και εν συνεχεία στην Σμάρτνο 1928 (αμφότερες ομάδες της Σλοβενίας). Το 2021 μετακόμισε στην Λετονία για λογαριασμό της Σπάρτακς Γιούρμαλα με την οποία αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο «29» στη φανέλα του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βαλεντίν προχώρησε στην εξής δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα αποτελώ μέλος της ομάδας των Χανίων. Ανυπομονώ να βοηθήσω τον σύλλογο να κερδίσει παιχνίδια και να πετύχει τους στόχους του».

«Η ΠΑΕ XANIA, με μεγάλη χαρά και βλέμμα στο μέλλον, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μάναλη, ο οποίος θα φοράει τα «κυανόλευκα» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η επέκταση του συμβολαίου του 28χρονου επιθετικού (έληγε το καλοκαίρι του 2023) αποτελεί επιβράβευση της προσφοράς του και της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλλει, αλλά και του ήθους που έχει δείξει, από την πρώτη στιγμή που αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας. Ο Γιώργος Μάναλης έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει σημειώσει 6 γκολ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γιώργος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο των Χανίων για την εκτίμηση, την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Με υγεία πάνω από όλα και πολλή δουλειά εύχομαι να πραγματοποιήσουμε όλους μας τους στόχους».

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2023 16:38
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr