Logo
Print this page

«Παράδειγμα ο ΟΦΙ»

Τα Χανιά συνεχάρησαν τον ΟΦ Ιεράπετρας, ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα και δήλωσαν ότι έχουν ακλόνητη πίστη στο διετές πλάνο.

Παράδειγμα προς μίμηση χαρακτήρισαν τα Χανιά τον ΟΦ Ιεράπετρας μετά την ήττα (2-0) στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι Κυανόλευκοι ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο τους και σημείωσαν ότι συνεχίζουν με ακλόνητη πίεση στο διετές πλάνο. Βέβαια, η ΠΑΕ έχει αρκεστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό σε υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα ήθελε να συγχαρεί την ΠΑΕ ΟΦΙ για τη σημερινή δίκαιη νίκη κι εξαιρετική εμφάνιση στο μεταξύ μας αγώνα, καθώς και γενικά για την καταπληκτική φετινή έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ιεράπετρας, παρά το χαμηλό μπάτζετ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα οποία ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Αισθανόμαστε, επίσης, την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που, για ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα, ταξίδεψαν για να μας συμπαρασταθούν, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολύ δύσκολες, έως απαράδεκτες, συνθήκες. Είναι οι μόνοι, ανάμεσά μας, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Τους ζητάμε συγνώμη που, για ακόμα μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα, τους στενοχωρήσαμε. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα αλλά κι ακλόνητη πίστη το διετές πλάνο μας, προκειμένου να φέρουμε τα Χανιά εκεί που όλοι ονειρευόμαστε».

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2023 08:32
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr