Προωθήθηκε ο Δεσποτόπουλος

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στα Χανιά ο 19χρονος τερματοφύλακας, Χρήστος Δεσποτόπουλος.

Τα Χανιά ανακοίνωσαν ότι ο τερματοφύλακας της Κ19, Χρήστος Δεσποτόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο τερματοφύλακας, Χρήστος Δεσποτόπουλος, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με ισχύ έως τις 30/06/2025.

Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2004 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου βρίσκονταν οι Έλληνες γονείς του για επαγγελματικούς λόγους και ένα χρόνο αργότερα επέστρεψαν στην Ελλάδα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, από όπου το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στον Σύλλογό μας.

Αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα Νέων, βάσει της ευρύτερης φιλοσοφίας της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, ο Χρήστος κρίθηκε έτοιμος για το άλμα προς τον επαγγελματισμό. Τον ίδιο δρόμο, μάλιστα, πρόκειται το επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν και άλλα μέλη της Κ19.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δεσποτόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό, από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, μέχρι την διοίκηση των Χανίων που δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου και με στηρίζουν καθημερινά».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2022 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.