«Επιτέλους 50-50»

Τα Χανιά συνεχάρησαν τους διαιτητές του αγώνα με το Αιγάλεω.

Μετά από διαδοχικές φωνές τα Χανιά έμειναν ικανοποιημένα από διαιτησία. Μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω επεσήμαναν ότι έπρεπε να παίξουν παρουσία του Στιβ Μπένετ για να έχουν διαιτησία «50-50». Αναλυτικά η ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω και προσωπικά τον πρόεδρο και φίλο, κο Νεκτάριο Παλτόγλου, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας, καθώς και για τις διευκολύνσεις προς τους φιλάθλους μας. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον αγώνα του β’ γύρου και ευχόμαστε στην ομάδα του Αιγάλεω καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, τους φιλάθλους μας, ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν από τα Χανιά, για τη συγκινητική στήριξη (και) στο σημερινό αγώνα. Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε την ομάδα εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλουμε, τέλος, να συγχαρούμε δημόσια τον κο Τομαρά και τους βοηθούς του, κους Οικονόμου και Κύριο, για την εξαιρετική διαιτησία τους. Απ’ ό,τι φαίνεται, έπρεπε να είναι παρών στο γήπεδο ο επικεφαλής της ΚΕΔ, κος Μπένετ, για να έχουμε επιτέλους μια διαιτησία «50-50» σε αγώνα μας (μετά από 4 συνεχόμενους με εις βάρος μας διαιτησίες). Με τέτοιες διαιτησίες το φετινό πρωτάθλημα της SL2 θα είναι συναρπαστικό και αμφίρροπο, σε κορυφή και ουρά, παρά τη θέληση ορισμένων θεσμικών κι εξωθεσμικών παραγόντων…».

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2022 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep