Υπέγραψε Χανιά ο Κοκκίνης

Δεύτερη χειμερινή προσθήκη για τους Κυανόλευκους ο 23χρονος εξτρέμ.

Τη δεύτερη μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου ανακοίνωσαν τα Χανιά την Πέμπτη (15/12). Και αυτή αφορά σε ποδοσφαιριστή που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοκκίνη που φέτος με τον Ιωνικό είχε μία 3λεπτη συμμετοχή και ακολούθησε τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα του Ηρακλείου, Ηλία Τσέλιο. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου αριστερού εξτρέμ Σωτήρη Κοκκίνη.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο ενάμισι χρόνο με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2023.Ο γεννημένος στη Πρέβεζα στις 11 Ιουλίου 2000 Σωτήρης Κοκκίνης, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την ομάδα του Ιωνικού. Πριν μετακομίσει στη Νίκαια ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, που μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, αγωνιζόταν στον Εργοτέλη. Με τον ηρακλειώτικο σύλλογο, σε ενάμισι χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2021 έως το καλοκαίρι του 2022) μέτρησε 45 εμφανίσεις με 4 γκολ και 4 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Ο 22χρονος αριστεριπόδορος άσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Γερμανία, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομών της Γκλάντμπαχ και της Σάλκε, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ολλανδία, όπου φόρεσε τις φανέλες της U19 Φένλο και της U21 Βίλεμ. Ο Σωτήρης, που αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ομάδας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, επέλεξε να φοράει το νούμερο 28.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σωτήρης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ από σήμερα μέλος της ιστορικής ομάδας των Χανίων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τη διοίκηση όσο και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τον τρόπο που με προσέγγισαν. Από την πλευρά μου, υπόσχομαι να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Σωτήρη Κοκκίνη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2022 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep