Logo
Print this page

Χανιά κατά Ανδρικόπουλου (vid)

Οι Κρητικοί εξέφρασαν την οργή τους για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Χανιά ανέφερε για τη διαιτησία του Ανδρικόπουλου στο παιχνίδι της Κυριακής (11/12) απέναντι στην Ηλιούπολη:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να εκφράσει την ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ της για τη διαιτησία του κου Ανδρικόπουλου στον χθεσινό αγώνα (11/12) με την Ηλιούπολη. Ο εν λόγω διαιτητής, με τις ξεκάθαρα λανθασμένες εις βάρος μας αποφάσεις του, παραλίγο να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα:

1. Στο 62o λεπτό ακύρωσε, ως επιθετικό φάουλ διαφορετικού παίκτη από τον σκόρερ για το οποίο καν δεν διαμαρτυρήθηκαν οι αντίπαλοι παίκτες, κανονικό γκολ της ομάδας μας.

2. Στο 61o λεπτό δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, σε ξεκάθαρη και μάλιστα συνεχόμενη ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας από αντίπαλο εντός της μεγάλης περιοχής.

Δε θα σταθούμε στο δεύτερο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας στο 67ο λεπτό που καταλογίστηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό κο Τριαντάφυλλο (ο οποίος είχε άριστη οπτική γωνία και στη φάση του πέναλτι που δεν υποδείχτηκε), όχι επειδή ήταν σωστή η απόφαση αλλά επειδή το βίντεο δεν μας επιτρέπει να τεκμηριώσουμε τη θέση μας. Όπως δε θα σταθούμε ούτε στη φάση του 36ου λεπτό, όπου ο άλλος βοηθός κος Σπηλιώτης υπέδειξε ως οφσάιντ παίκτη μας που έφευγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία ενώ καλυπτόταν περισσότερο από ένα μέτρο. Δε θα επικεντρωθούμε επίσης στην υπόδειξη στο 80o λεπτό κίτρινης κάρτας σε “μαρκάρισμα” ποδοσφαιριστή μας σε αντίπαλο που βρισκόταν σε απόσταση σχεδόν ενός μέτρου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μη δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιες, μη καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα, λανθασμένες εις βάρος μας υποδείξεις.

Για του λόγου το αληθές, καθώς και για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, δημοσιεύουμε βίντεο με όλες τις επίμαχες φάσεις του αγώνα».

Media

Last modified onΔευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2022 17:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr