«Τριπλάσια διαρκείας φέτος» (vid)

Νέο ύμνο προανήγγειλε για τα Χανιά ο Αντώνης Ροκάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «NEA SPORT MAGAZINE» της Νέας Τηλεόρασης και στον Κώστα Νίτσε παραχώρησε ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης. Προανήγγειλε ότι σύντομα θα φτιαχτεί νέος ύμνος, μίλησε για τριπλάσια διαρκείας σε σχέση με πέρυσι και σημείωσε ότι ποτέ δεν υπήρξε περίπτωση να μην «κατέβει» η ομάδα στο πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Αν σκέφτηκε να σταματήσει από την ομάδα το καλοκαίρι:

«Είχαμε ένα θερμό καλοκαίρι. Δεν υπήρξε ποτέ στιγμή που έφτασα κοντά ν' αφήσω την ομάδα. Η ΠΑΕ πήρε άδεια και για Super League 1, κάτι που φαίνεται ότι η δούλευε. Ήταν επιτακτική ανάγκη να βιώσει μια αναγέννηση. Έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Δεν υπήρξε περίπτωση να μην «κατέβει» στο πρωτάθλημα. Αρχές Ιουνίου καλέσαμε όσους αγαπάνε τα Χανιά και το ποδόσφαιρο να έρθουν κοντά μας. Στην υγεία έχουμε πρωτιές. Ανταπόκριση δεν υπήρχε μετά το πρώτο κάλεσμα. Οι αποφάσεις δεν ήταν εύκολες. Ένας φίλος από τα παλιά, ο κύριος Βρέντζος, ήρθε κοντά μας να βοηθήσει εξωδιοικητικά. Ευχαριστώ πολύ και τον κύριο Ψυλλάκη που ήρθε στην ομάδα».

Για την αλλαγή σήματος:

«Είμαστε στη νομική διαδικασία. Δεν είναι απλό. Έχει ανατεθεί σε σοβαρό γραφείο των Αθηνών η δημιουργία πολλών σημάτων για να καταλήξουμε σε τρία και ν' αποφασίσει ο κόσμος. Όλα θα είναι ξεκάθαρα. Η διαδικασία δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Δεν έχουν έρθει ακόμα τα σήματα. Έχω δει κάποιες προσεγγίσεις. Η ΠΑΕ Χανιά μέσω του ονόματος ακούγεται εκατοντάδες χιλιάδες φορές μέσα στη σεζόν. Είναι τιμή μου που ηγούμαι αυτής της ομάδας. Είναι ζωντανή διαφήμιση για τον τόπο μας».

Για τα διαρκείας:

«Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θα είναι σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με πέρυσι. Τα Χανιά είναι η πιο παλαιά ομάδα στην κατηγορία. Είναι το 8ο έτος. Αυτό είναι και καλό και κακό. Έχουν συσπειρωθεί δυνάμεις».

Για τον Βρέντζο:

«Ο κύριος Βρέντζος πίστεψε στο όραμά μας και τον ευχαριστώ πολύ. Δεν βοηθά οικονομικά με την έννοια που καταλαβαίνει κάποιος. Μπορεί να κάνει ένα τραπέζι στην ομάδα. Το κατέχει το άθλημα. Είναι Κρητικός, αγαπάει πραγματικά το ποδόσφαιρο. Είναι καθαρότατος, βιρτουόζος ρομαντικός, κύριος».

Για τον Σταύρο Λαμπράκη και τον Γιώργο Αμανατίδη:

«Ο Αμανατίδης είναι ο τεχνικός διευθυντής. Ο Σταύρος Λαμπράκης τιμ μάνατζερ. Ο Αμανατίδης είναι και γενικός διευθυντής των ακαδημιών και του δικτύου. Πέρυσι που ήταν μόνος του, δεν έβγαινε».

Αν θα παίξει ο ύμνος του ΑΟ Χανιά στο γήπεδο:

«Είναι παράτυπο, όπως αν έπαιζε ο ύμνος του Κισσαμικού. Να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό που ονομάζεται ΠΑΕ Χανιά είναι μια νέα ομάδα. Έχει ρίζες και από τον ΑΟ Χανιά και από τον Κισσαμικό. Θα φτιαχτεί ένας καινούργιος ύμνος. Υπάρχει σεβασμός σε ό,τι αποτελεί το παρελθόν».

Τέλος ευχήθηκε:

«Το νέο ξεκίνημα να έχει τέτοια συνέχεια, πορεία και αποτέλεσμα, με τον τρόπο που ξεκίνησε. Αυτό που έχουμε δημιουργήσει είναι κάτι πολύ δυνατό και δίνει πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον».

Απόδοση: FL News

Media

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2022 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep