«Τρεις ακόμα προσθήκες» (vid)

Αδικεί την Επισκοπή το 1-1 σύμφωνα με τον προπονητή των Χανίων, Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο τεχνικός των Χανίων, Σπύρος Μπαξεβάνος ανέφερε μετά το 1-1 με την Επισκοπή στο τεστ της Παρασκευής (23/09):

«Θέλαμε να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε, γιατί κλείσαμε την τρίτη βδομάδα της προετοιμασίας. Η ομάδα είναι φυσιολογικό να είναι κουρασμένη, να μην υπάρχει ρυθμός. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στα καινούρια παιδιά, ώστε να μπορέσουμε την Τετάρτη στο Κύπελλο να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές έτοιμους.

Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Επισκοπής. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία. Ήταν φανερά πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Ήταν το δέκατό τους φιλικό, για εμάς μόλις το δεύτερο και φάνηκε η διαφορά στο ρυθμό. Η ομάδα μας ήταν καλή στα πρώτα 10-15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Μπήκε όπως θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι υπήρχε έλλειψη ρυθμού, κάναμε πάρα πολλά λάθη, πολλές εύκολες λάθος πάσες μόνοι μας και πολύ φυσιολογικά προηγήθηκε η Επισκοπή. Στο δεύτερο είδαμε αυτά που θέλαμε και μετά κάναμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε για να δούμε και τα άλλα παιδιά. Είναι η εποχή που φοβόμαστε τους τραυματισμούς».

Για τα μεταγραφικά:

«Μέχρι Δευτέρα θα έχουμε άλλους τρεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Μέσα από την προπόνηση βλέπουμε τις αδυναμίες μας και το τι μας λείπει αγωνιστικά για να γίνουν οι όποιες προσθήκες πρέπει».

Media

Last modified onΣάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2022 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep