Logo
Print this page

Παρελθόν ο Παπαδόπουλος

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή τα Χανιά μετά την απόφαση ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Παρελθόν από τον πάγκο των Χανίων αποτελεί από τη Δευτέρα (16/05) ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 50χρονος τεχνικός δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Κυανόλευκους με τους οποίους τερμάτισε στην 4η θέση του Β' ομίλου.

Ο ίδιος ανέφερε σε δήλωσή του:

«Έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Χανιά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τη διοίκηση για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα, όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο για τη στήριξη.

Τον 1,5 χρόνο της παρουσίας μου στα Χανιά προσπάθησα καθημερινά, μέσα από σκληρή δουλειά, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να εξελίξω ποδοσφαιριστές. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία».

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2022 17:30
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr