«Θα δω τη βαθμολογία όταν θα μου αρέσει»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για τη νίκη των Χανίων επί του Παναθηναϊκού Β’.

Μία μέρα μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού Β’, ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 50χρονος τοποθετήθηκε για...

τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε ανάγκη μετά τις δύο ήττες που είχαμε. Και με ΑΕΚ Β’, αλλά και με Καλαμάτα ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ δείξαμε την προσωπικότητά μας και κερδίσαμε».

τις δυσκολίες της κατηγορίας: «Το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι πολύ δύσκολο και φέτος έχει την ιδιαιτερότητα της παρουσίας των δεύτερων ομάδων των μεγάλων. Επιπλέον με την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη και για να αντέξεις θέλει βάθος στο ρόστερ, καλή διαχείριση και προπόνηση. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι».

την κατάσταση που βρήκε στα Χανιά: «Η ομάδα έχει υγεία, ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που… δεν με ενοχλεί. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μου αρέσει γύρω από την ομάδα και θέλουμε να φέρουμε αποτελέσματα για να έρθει πιο κοντά ο κόσμος μας. Υπάρχει όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα και κάθε δυσκολία αντιμετωπίζεται με ηρεμία. Δεν κοιτάω τη βαθμολογία τώρα, θα τη δω όταν θα μου αρέσει εκεί που θα είναι η ομάδα».

την καριέρα του ως προπονητής: «Την προπονητική την αγαπώ πάρα πολύ. Κάθε μέρα προσπαθώ να εξελίσσομαι. Έχω κι εγώ τα μειονεκτήματά μου, όπως ότι δένομαι πολύ συναισθηματικά με τις ομάδες μου».

Last modified onΚυριακή, 19 Δεκέμβριος 2021 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep