«Όλα θα πάνε καλά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι Χανιά - Ηρόδοτος την Κυριακή (14/11, 15.00).

Ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του εναντίον του Ηροδότου, που θα γίνει την Κυριακή (14/11, 15.00), για τη 2η αγωνιστική της Super League 2. Συγκεκριμένα, είπε:

«Μετά την 1η αγωνιστική, στην οποία ευτυχήσαμε στο τέλος να πάρουμε ένα αποτέλεσμα παρόλο που είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας σε μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό που μένει, είναι να συνεχίσουμε και τυπικά εντός έδρας, να πάρουμε τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους. Βεβαίως, δεν είναι ευχάριστο ότι δεν παίζουμε στο γήπεδο μας, όμως πρέπει να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, μ’ έναν αντίπαλο ο οποίος και αυτός δεν έχει κερδίσει στην 1η αγωνιστική και θα θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό φαίνεται στις προπονήσεις, όπως και πριν το ματς στο Αιγάλεω, αλλά και στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι είμαστε πολύ καλά σε διάθεση και σε ψυχολογία και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι, βρίσκοντας περισσότερο ρυθμό, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και μέσα από το καλό ποδόσφαιρο θα βγάζουμε και περισσότερες ευκαιρίες για να έχουμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε.

Τα προβλήματά μας δε λείπουν, με κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως ο Τριανταφυλλάκος που είναι τιμωρημένος, θα λείπει και από αυτό το παιχνίδι και εύχομαι μέχρι την τελευταία μέρα να μην έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα για να έχω όσο περισσότερους παίκτες γίνεται στη διάθεσή μου. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και ζητώ ακόμα μια φορά από τους φιλάθλους μας παρότι δε θα παίξουμε στο γήπεδο μας να έρθουν να μας βοηθήσουν. Εχουν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές μας τη βοήθεια τους για να έχουν ακόμα καλύτερη απόδοση».

Για το αν δίνει δύναμη για τη συνέχεια η επιμονή ως το τέλος και το γκολ στην εκπνοή με Αιγάλεω: «Ναι, δίνει δύναμη, θεωρώ ότι δικαιωθήκαμε. Οπως είπα και μετά από το παιχνίδι, μετά από τα πρώτα λεπτά που δεχτήκαμε το γκολ η ομάδα ήταν καλή, είχε σχεδόν 70% κατοχή μπάλας, έβγαλε ωραία πράγματα, είχε κάποια 5λεπτα με καλό και συνδυαστικό παιχνίδι. Βεβαίως το ζητούμενο για εμάς είναι οι περισσότερες τελικές, οι περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Ομως η αντίδραση και η εμφάνιση της ομάδας έτσι όπως αγωνίστηκαν μας αφήνει πολύ αισιόδοξους και αυτό έχει βοηθήσει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και έχει ανεβάσει το επίπεδο της αυτοπεποίθησης για το πώς αντέδρασε και πώς έπαιξε η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι».


Ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Βασιλόγιαννης δήλωσε:
«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτές τις μέρες, για να παρουσιαστούμε όπως και στο προηγούμενο με πάθος και θέληση, με πίστη για τη νίκη και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας».

Για το γεγονός ότι δεν γίνεται το ματς στη φυσική έδρα της ομάδας:
«Θα θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο μας, στην έδρα μας, παρ’ όλα αυτά δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που θα εμφανιστούμε και στον τρόπο που σκεφτόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα θέλαμε να παίξουμε εδώ (Περιβόλια) αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αφήσουμε πίσω, να κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Για το αν δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια στον ίδιο και στην ομάδα το γκολ στο φινάλε του αγώνα με το Αιγάλεω:
«Οταν πετυχαίνεις γκολ είναι σημαντικό για την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή. Οτι μπόρεσα να βοηθήσω με αυτό τον τρόπο με κάνει χαρούμενο. Θέλω να βοηθάω την ομάδα είτε με τα γκολ μου, είτε με την εμφάνιση μου μέσα στο γήπεδο, να δίνω κάποιες ασίστ ή κάποιες πάσες για να γίνονται γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ψυχολογικά και για όλη την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.