Προσφυγή Χανίων για τις ανανεώσεις

Η ΕΙΜ εξέδωσε τις πέντε εκπρόθεσμες ανανεώσεις των Χανίων, η Εκτελεστική Επιτροπή παρενέβη και οι Κυανόλευκοι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τα Χανιά χάρη στην σκανδαλώδη απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών φρόντισαν να ολοκληρωθεί (κατά πολύ) εκπρόθεσμα η ανανέωση συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών. Η Εκτελεστική Επιτροπή παρενέβη και ζήτησε επανεξέταση, με την ΠΑΕ να προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να αποφύγει την ακύρωση των συγκεκριμένων κινήσεων.

Η προσφυγή προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 5 Οκτωβρίου και αφορά στους ποδοσφαιριστές Κουτζαβασίλη, Τριανταφυλλάκο, Κάρλος, Παναγιωτούδη και Βασιλόγιαννη. Το πινάκιο:

«Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο ‘‘ΠΑΕ-ΧΑΝΙΑ’’ ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ. Τριτοβάθμιου Σωματείου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ’’ και ΚΑΤΑ Α) της με αριθμό 11/9η Σεπτεμβρίου 2021, αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ε/ΕΠΟ) δυνάμει της οποίας αποφασίστηκε: «Η επανεξέταση (αναψηλάφηση) της με αριθμό 440/30.08.2021 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) με την οποία έγινε δεκτή η από 10.08.2021 αίτηση της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και εγκρίθηκαν πέντε (5) αιτήσεις ανανεώσεως συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω 25 ετών που είχαν λήξει στις 30.06.2021.

Οι εν λόγω αιτήσεις κατατέθηκαν (κατά πολύ) εκπρόθεσμα, αντίθετα με την υπ΄αριθ. 08/30.07.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία απορρίφθηκε το υπ΄ αριθ. Πρωτ.98526/2021 αίτημα της Super League 2 περί δυνατότητας ανανέωσης των συμβολαίων των άνω των 25 ετών ποδοσφαιριστών, τα οποία έληξαν στις 30.06.2021, για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ της Super League 2. H επανεξέταση θα γίνει από την ίδια την Επιτροπή (ΕΙΠ) σε πλήρη σύνθεση υπό τον αναπληρωτή Πρόεδρο αυτής’’ και Β) Κάθε άλλης συναφούς προς αυτήν, πράξεως».

Last modified onΠέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2021 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.