Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 31 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 13 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90 2ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Παϊτέρης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αγρόδημος
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Χαρίτος
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Χατζής
87ΓΚΟΛΜάριος Τζανουλίνος
87ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάριος Τζανουλίνος
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: 3-2: Εκτέλεση φάουλ του Χαρίτου, ο Γαβριηλίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και μετά την έξοδο του Παϊτέρη σε κενή εστία από κοντά ο Τζανουλίνος έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κωνσταντίνος Σκούπρα
82Βγήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νταβίτ Τζένετ (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Στη θέση του Κόκκορη, ο Ντέιβιντ.
76Βγήκε Θανάσης Κανούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέσα ο Γαρυφαλλόπουλος, έξω ο Κανούλας.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: 3-1: Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά από τον Χαρίτο, στο δεύτερο δοκάρι πετάχθηκε ο Γαβριήλιδης και με προβολή μείωσε σε 3-1 για τον Παναιγιάλειο.
74ΓΚΟΛΒασίλης Γαβριηλίδης
74ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Γαβριηλίδης
71ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Αγρόδημος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 3-0: Ωραίο γύρισμα του Καρακατσάνη από τα αριστερά στον Αγρόδημο, ο τελευταίος έπιασε το τεχνικό σουτ με τη μία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο Σταματής έμεινε άγαλμα.
71ΓΚΟΛΧρήστος Αγρόδημος
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριος Τζανουλίνος
67Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πλάτων Καρακατσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Εκτός ο Τσιλούλης, εντός ο Καρακατσάνης.
63Βγήκε Γκαρθία Κανάλς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τίμοθι Τσάινα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Στη θέση του Κάναλς, ο Τσάινα.
62Βγήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Έξω ο Σουλίδης, μέσα ο Λίταινας.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σκούπρα από δεξιά, ο Κανούλας έπιασε την κεφαλιά, άουτ η μπάλα.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Γαβριηλίδης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αδύναμο σουτ του Κόκκορη αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Παϊτέρη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45 6COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
45 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάναλς έπιασε το μακρινό σουτ, άουτ η μπάλα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΘανασίου μετέβη προληπτικά λόγω ζάλης για περαιτέρω εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Λάρισας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν για υπογλυκαιμία.
44ΔΟΚΑΡΙΑλέξανδρος Ζαφειράκης
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ με τον Ζαφειράκη για τον Παναιγιάλειο. Ο παίκτης μπήκε μέσα στη περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παϊτέρη.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αθανασίου ένιωθε αδιαθεσία, ζάλη από το ζέσταμα. Στο γήπεδο κατέφθασε ασθενοφόρο και ο τερματοφύλακας του Παναγιάλειου ίσως μεταβεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, αισθάνεται καλά.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τερματοφύλακας πλέον παίζει ο Ανδρέας Σταματής.
36Βγήκε Βασίλης Αθανασίου (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
 Μπήκε Νίκος Χαρίτος (MΕΣΟΣ)
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιγιάλειο, στη θέση του τραυματία Αθανασίου ο Χαρίτος.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπενθυμίζετα ότι στον πάγκο του Παναιγιάλειου βρίσκονται οι: Χαρίτος, Τσάινα, Ντέιβιντ, Σακελλαρόπουλος, Τσουρής
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχουν περάσει πέντε λεπτά στο ματς, έχει μπει το φορείο μέσα. Ο Σταματής πήρε γάντια τερματοφύλακα, αφού δεν υπάρχει στον πάγκο δεύτερος τερματοφύλακας.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή τώρα στο ματς, ο Αθανασίου βρίσκεται κάτω στον αγωνιστικό χώρο και ζητάει αλλαγή.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μηλιώτης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πουλιανίδη έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα ψηλά άουτ.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο μετά από εκτέλεση κόρνερ Ζαφειράκη από αριστερά, ο Τζανουλίνος πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Παϊτέρη
14ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Δημήτρης Μαυριάς
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ:2-0: Ο Μαυριάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον άξονα από τα 35 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Αθανασίου που άργησε να αντιδράσει.
14ΓΚΟΛΔημήτρης Μαυριάς
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουλίδης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Κανούλα που την έστρωσε πάλι στον ίδιο, το σουτ έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια του Αθανασίου.
06ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Δοξάκης
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σουτ του Μαυριά μέσα από την περιοχή η μπάλα στην αγκαλιά του Αθανασίου.
02ΓΚΟΛΓρηγόρης Παπαζαχαρίας
02ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1-0: Ο Σουλίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Παπαζαχαρίας πάνω από τη γραμμή με προβολή έκανε το 1-0
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Λεωνίδας (Τρικάλων), Στεφανής (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Πολιανίδης, Δοξάκης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος, Γαβριηλίδης, Ζαφειράκης, Σμίλτος, Κάναλς, Σταματής, Κόκκορης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας, Σουλίδης, Τσιλούλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο της Φιλιππούπολης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπάρχει υποψία βροχής στη Λάρισα και το γήπεδο δεν έχει κάποιο στέγαστρο.

eeep eeep