Αναφορά Αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 23 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 25 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το ματς.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία λεπτά καθυστερήσεων.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Τζόκιτς έσπασε δεξιά στον Ματσούκα, αυτός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πολίμου έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λουμπαρδέας έκοψε τον Ματσούκα στην περιοχή, πριν ο τελευταίος γίνει επικίνδυνος για την εστία του Βρονταρά.
81Βγήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Δόξα Δράμας. Ο Ματσούκας στη θέση του Κουσκουνά.
77Βγήκε Φανούρης Γουνδουλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Δόξα Δράμας. Ο Τζόκιτς αντί του Γουνδουλάκη.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Δυνατό σουτ του Πολίμου μέσα από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Βούρας. Μωραΐτης και Μακρυδημήτρης προσπάθησαν να πάρουν το ριμπάουντ, αλλά στην προσπάθειά τους έπεσαν πάνω στον γκολκίπερ της Δόξας.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Κυνηγόπουλου από κοντά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
61Βγήκε Χοσέ Μαρία Κάσες (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Βιτλής (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Δόξα Δράμας. Αντί του Κάσες, ο Βιτλής.
58ΔΟΚΑΡΙΧρήστος Ελευθεριάδης
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Ελευθεριάδης μπήκε στην περιοχή από μπαλιά του Αργυρόπουλου, πέρασε τον Βούρα, σούταρε από αριστερά, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο και άουτ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγο πριν σουτάρει ο Κυνηγόπουλος, ο Γκότοβος με υπέροχο τάκλιν έδωσε τέλος στη φάση.
54Βγήκε Στέλιος Βασιλείου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Κυνηγόπουλος αντί του τραυματία Βασιλείου, που είχε μπει στο ματς στο 41'.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Κουσκουνάς βρέθηκε απέναντι στον Βρονταρά, πλάσαρε, αλλά νικήθηκε.
52Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Αντωνακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Αντωνακόπουλος αντί του Στεργίδη.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μπουτζίκος
48ΔΟΚΑΡΙΝτενίζ Μπαϊκαρά
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι για τη Δόξα Δράμας σε κεφαλιά του Μπαϊκαρά μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Πεταυράκη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα λεπτό καθυστερήσεων.
41Βγήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Βασιλείου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Βασιλείου στη θέση του Πολυχρόνη.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη πάσα του Κάσες στον Κουσκουνά, καθοριστικό τάκλιν από τον Λουμπαρδέα.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Πολίμος
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουσκουνά μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα λίγο άουτ.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχει πέσει κάπως ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Κάσες επιχείρησε να κάνει προβολή, αλλά δεν ήταν καλή, καθώς ήταν πιεσμένος.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουτζίκου έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο Βούρας μπλόκαρε.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Δόξα Δράμας είναι καλύτερη από την Παναχαϊκή.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άστοχη κεφαλιά του Μωραΐτη μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου, ο Γουνδουλάκης φαίνεται να βρίσκει τη μπάλα και οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν κόρνερ.
14ΓΚΟΛΧοσέ Μαρία Κάσες
14ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χοσέ Μαρία Κάσες
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0! Σέντρα του Κουσκουνά από δεξιά, ο Κάσες πιάνει στον ύπνο την άμυνα και με το στήθος από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής βρίσκει δίχτυα ο στόπερ της Δόξας.
09ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βαγγέλης Γκότοβος
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Ο Κάσες εκτελεί κόρνερ από αριστερά, οι αμυνόμενοι δεν μπορούν να απομακρύνουν και ο Γκότοβος από κοντά με προβολή ανοίγει το σκορ!
09ΓΚΟΛΒαγγέλης Γκότοβος
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος παρακολουθεί το ματς μαζί με τον ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρο.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ριζογιάννη από δεξιά, ο Γκότοβος πιάνει την κεφαλιά και ο Βρονταράς μαζεύει.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου από δεξιά, ο Φουρλάνος δεν μπορεί να πιάσει το σουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Κελεσίδης (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραϊτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Κάσες, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο γήπεδο βρίσκονται και 14 φίλοι της ομάδας της Πάτρας.

eeep eeep