Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΡΗΣ | Round 20 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΑΡΗΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μπερνάντ Μάκο
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάκο για καθυστέρηση σε εκτέλεση φάουλ.
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Κουτογλίδης
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Μαραγκός
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεράσιμος Παπαγγελής
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Μπαστακός
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γενική σύρραξη μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Μπαστακού στον Μάκο.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Μάκο, σε ετοιμότητα ο Αναγνωστόπουλος βγάζει σε κόρνερ.
86ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χρήστος Μπούρμπος
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Μπούρμπος αντικρίζει δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα σε αντίπαλο. Είχε δει την πρώτη στο πρώτο ημίχρονο όταν ήταν στον πάγκο.
85Βγήκε Αουρέλ Γκέτσι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αριστομένης Τζιτζικαλάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Εκτός ο Γκέτσι, μέσα ο Τζιτζικαλάκης.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μουμίν, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Θεοδωράκη.
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θοδωρής Μίγγος
75Βγήκε Άγγελος Χαντί (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Μπαστακός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώνεται λανθασμένα γκολ του Άρη. Ο Διαμαντόπουλος που σκόραρε, όπως φάνηκε από την επανάληψη της φάσης καλυπτόταν από τον Ντιακιτέ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Μπαστακός στην θέση του Χαντί.
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκέρτιν Χοτζάλι
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ο Μίγγος στην θέση του Παυλή.
68Βγήκε Μάριος Παυλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Μίγγος (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα φάση για τον Άρη. Σουτ του Πλατέλλα από το ύψος της μικρής περιοχής στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Μιλούνοβιτς αντί του Ντούνη.
65Βγήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίστευτη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Ντούνης από το ύψος του πέναλτι δεν μπορεί να νικήσει τον Θεοδωράκη, που κρατάει ανέπαφη την εστία του.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιρένεο Ζεζάι
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια των παικτών του Άρη, με τελικό αποδέκτη τον Παυλίδη, το σουτ του οποίου εκτός περιοχής δεν ανησυχεί τον Θεοδωράκη.
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
54Βγήκε Χαράλαμπος Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τσατσόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ο Τσατσόπουλος αντί του Ζυγκερίδη.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Γυριστό σουτ του Χαντί, από το ύψος της μικρής περιοχής, απομακρύνει σωτήρια ο Παπαγγελής.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλιθέας, σουτ του Παυλίδη πέφτει και μπλοκάρει στην γωνία του ο Θεοδωράκης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Γιώργος Βαλεριάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Μπούρμπος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Μπούρμπος στην θέση του Βαλεριάνου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπραϊμά Καντέ
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Παυλίδης
35ΔΟΚΑΡΙΒαγγέλης Πλατέλλας
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι για τον Άρη, σε κεφαλιά του Πλατέλλα. Η μπάλα κατευθυνόταν στην γωνία του Θεοδωράκη, ωστόσο ο Ζεζάι της άλλαξε πορεία και αφού βρήκε στο δοκάρι απομακρύνθηκε.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Μπούρμπος
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνη σέντρα του Βαλεριάνου, δεν βρίσκεται στην πορεία της μπάλας κάποιος παίκτης του Άρη ώστε να την στείλει προς την εστία.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώνεται γκολ του Άρη, με τον Διαμαντόπουλο να υποδεικνύεται σωστά σε θέση οφ σάιντ.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Χαντί από αριστερά, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό της Καλλιθέας και καταλήγει εκτός εστίας.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα απειλή από πλευράς Άρη. Σουτ του Χαντί, απομακρύνει και πάλι ο Θεοδωράκης σε κόρνερ. Η φάση ωστόσο ξεκίνησε από λάθος του πορτιέρο της Καλλιθέας που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη σημαντική ευκαιρία του ματς. Ο Μουμίν βρίσκει τον Διαμαντόπουλο μέσα στην περιοχή, το πλασέ του επιθετικού του Άρη υπό πίεση, απομακρύνει σε κόρνερ ο Θεοδωράκης
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Παπαγγελή από αριστερά, στην... καρδιά της άμυνας του Άρη, ο Δεληζήσης απομακρύνει προ του Ζυγκερίδη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Σταματάκος (Λακωνίας), Παγούρας (Βοιωτίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Χαντί, Ντούνης, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόβλημα στο ζέσταμα για τον Ιντζόγλου, την θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Χαντί.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μάκο, Παυλής, Γκέτσι, Ζυγκερίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πριν από την σέντρα της αναμέτρησης η Καλλιθέα τίμησε τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στους «κυανόλευκους».

eeep eeep