Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Round 13 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούλριχ Ενομό
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Σμυρλής
84ΓΚΟΛΑλέξανδρος Σμυρλής
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Σμυρλής πήρε την μεγάλη μπαλιά ενώ ήταν πίσω από το κέντρο, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ζεζάι αντί Μάκο
83Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιρένεο Ζεζάι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Αναστασόπουλος
79ΔΟΚΑΡΙΔημήτρης Γκούρτσας
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Γκούρτσας
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Νέο λάθος στην άμυνα της Καλλιθέας, αυτή τη φορά ο Γκούρτσας είναι αυτός που κερδίζει την μπάλα και το σουτ που έκανε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτρεξε παράλληλα με την γραμμή της εστίας. Φωνές των φιλοξενούμενων πως πέρασε την γραμμή και κίτρινη κάρτα στον Γκούρτσα.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος στην άμυνα από Ντιακιτέ και Συριόπουλο, αλλά ο Δούμτσιος έστειλε την μπάλα άουτ στο σουτ που επιχείρησε.
71Βγήκε Δημήτρης Τσατσόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ταμπάκης αντί Τσατσόπουλου
70Βγήκε Γιώργος Κάκκο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Δούμτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Δούμτσιος αντί Κάκκο
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής έφυγε από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
65Βγήκε Θοδωρής Μίγγος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Χοτζάλι αντί Μίγγου
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αουρέλ Γκέτσι
59Βγήκε Ντέιβιντ Ναζίμ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ούλριχ Ενομό (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59Βγήκε Τάσος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Ενόμο αντί Ναζίμ και Ρούτσης αντί Κρητικού.
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Κρητικός
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μαρκάρισμα στην περιοχή στον Τσιμίκα από τον Παπαγγελή, οι παίκτες και οι άνυρωποι του πάγκου του Πανσερραϊκού ζήτησαν πέναλτι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τιμόθεος Τσελεπίδης
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντέιβιντ Ναζίμ
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ιωαννίδη από αριστερά, ο Τσιμίκας έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω από την εστία της Καλλιθέας.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική ενέργεια του Γκέτσι, ο οποίος έφτασε στα όρια της μεγάλης περιοχής του Πανσερραϊκού και προσπάθησε να κρεμάσει τον Ρίστιτς, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά Κάκκο μέσα στην μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας, ο Θεοδωράκης έδιωξε την μπάλα.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Σμυρλής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρίστιτς, ενώ εκείνος έπεσε στην δεξιά και έδωσε προβάδισμα στην Καλλιθέα.
27ΓΚΟΛΑλέξανδρος Σμυρλής
27ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑλέξανδρος Σμυρλής
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μποριβόγιε Ρίστιτς
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο Σμυρλής μπήκε στην περιοχή, ο Ρίστιτς βγήκε να τον σταματήσει και τον ανέτρεψε.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Συριόπουλος ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μάκο και με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε.
20ΓΚΟΛΣτάθης Συριόπουλος
20ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Στάθης Συριόπουλος
16ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Γκούρτσας
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κάκκο έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά στην καρδιά της άμυνας, εκεί ο Γκούρτσας έπιασε την κεφαλιά κααι έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας.
16ΓΚΟΛΔημήτρης Γκούρτσας
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κρητικός "έσπασε" το οφσάιντ, μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας και γύρισε για τον Κάκκο που έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ υπό την πίεση του Συριόπουλου.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Πανσερραϊκού και δοκίμασε να "κρεμάσει" τον Ρίστιτς, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιμίκα έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, πέρασε έξω από την εστία.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας), Τζιλίρης (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ναζίμ, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Κρητικός, Τσιμίκας, Ρούσσος, Κάκκο, Γκούρτσας, Ορφανίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γ. Κορακάκης): Θεοδωράκης, Καντέ, Συριόπουλος, Πολιντόρο, Μίγγος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Σμυρλής, Γκέτσι, Μάκο, Τσατσόπουλος

eeep eeep