Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Φουρλάνος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην κόντρα η Παναχαϊκή. Ο Αποστολόπουλος τελειώνει μόνος του την φάση, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΥΘΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88Βγήκε Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ανδρέου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αποχωρεί ο Παπαζαχαρίας και περνάει ο Γιάννης Ανδρέου.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αγγίζει το... 2-2 ο Απόλλων Λάρισας. Σουτ του Καμπέρη, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Σούλης.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική ευκαιρία για την Παναχαϊκή με το πλασέ του Μωραϊτη να φεύγει μόλις άουτ.
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σωτήρης Τσιλούλης
84ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Σωτήρης Τσιλούλης
84ΓΚΟΛΣωτήρης Τσιλούλης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1: Ο Απόλλωνας Λάρισας μειώνει με εκπληκτικό σουτ του Τσιλούλη. Ο σκόρερ μετά το γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από αψιμαχία με τον Σούλη.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Σούλης
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λυμπέρης Στεργίδης
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ενέργεια του Μασούρα, πασάρει στον Μωραϊτη, το πλασέ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση φεύγει άουτ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην θέση του Ελευθεριάδη ο Μασούρας.
76Βγήκε Χρήστος Ελευθεριάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μασούρας (MΕΣΟΣ)
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Φωτάκης
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Χατζής
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καρακατσάνης απειλεί την εστία του Σούλη, αλλά και πάλι η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα είναι εκτός στόχου.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ο Καμπέρης στην θέση Σουλίδη.
70Βγήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Καμπέρης (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί και πάλι ο Απόλλωνας. Στην πλάτη της άμυνας ο Τσιλούλης, βγαίνει τετ α τετ με τον Σούλη, πλασάρει αλλά εκτός εστίας.
62Βγήκε Δημήτρης Γκίνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Φουρλάνος (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Φουρλάνος αντί του Γκίνο.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ρυθμό το δεύτερο ημίχρονο, με την Παναχαϊκή να κάνει διαχείριση του υπέρ της σκορ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή για το δεύτερο ημίχρονο. Κόρνερ του Καρακατσάνη, κεφαλιά του Παπαζαχαρία στην αγκαλιά του Σούλη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0: Ο Στεργίδης βρίσκει τον Μωραϊτη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Τεράστιο προβάδισμα για την Παναχαϊκή πριν ακόμα λήξει το πρώτο ημίχρονο.
42ΓΚΟΛΠαναγιώτης Μωραΐτης
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Μωραΐτης
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε πλεονεκτική θέση ο Σουλίδης, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πλασάρει άουτ.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Σουτ του Αποστολόπουλου αποκρούει στην γωνία του Παϊτέρης.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη από πλάγια σαν...κόρνερ, κεφαλιά του Μωραϊτη από το ύψος του πέναλτι φεύγει λίγο άουτ.
29ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Ελευθεριάδης
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Ο Φωτάκης εκτελεί γρήγορα ένα φάουλ, ο Ελευθεριάδης από πλεονεκτική θέση με σουτ νικάει τον Παϊτέρη.
29ΓΚΟΛΧρήστος Ελευθεριάδης
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συρτό σουτ του Στεργίδη, λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παϊτέρη.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην θέση του Πολίμου ο Μουστακόπουλος. Για λόγους τακτικής από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.
23Βγήκε Ηλίας Πολίμος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώνεται γκολ της Παναχαϊκής από τον Ελευθεριάδη, με τον ποδοσφαιριστή των Αχαιών να υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο λάθος στην άμυνα της Παναχαϊκής. Ο Πολίμος... πουλάει την μπάλα, ο Μαυριάς μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει και πάλι ο Σούλης σε σωστή θέση μπλοκάρει...
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη, με δυσκολία μπλοκάρει ο Σούλης.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Τσιλούλης
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος εκτίμηση του Μακρυδημήτρη, η μπάλα φτάνει στον Χατζή, το σουτ του μέσου του Απόλλων Λάρισας καταλήγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
10ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μακρυδημήτρης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Ψαρρής (Ζακύνθου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Μωραϊτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός αποστολής για την Παναχαϊκή, τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα ο Στέλιος Βασιλείου και ο Γιώργος Ντάσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης, Χατζής, Καρακατσάνης, Τσιλούλης, Σουλίδης, Μαυριάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Γκίνο στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων, καθώς προέρχεται από ένα βαρύ διάστρεμμα και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας η παρουσία του ακόμα και στην αποστολή έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ...

eeep eeep