Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 6 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΡΗΣ εν ΧΑΝΙΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ.
87Βγήκε Παναγιώτης Αρναούτογλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Νικόλτσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Ο Νικόλτσης αντί του Αρναούτογλου.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Ο Ξυδάς μπαίνει στην περιοχή σουτάρει, στην πορεία της μπάλας ο Βαλεριάνος απομακρύνει σωτήρια.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Μπούρμπος
81Βγήκε Κενάν Μπαργκάν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μαραγκός (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Μαραγκός αντί Μπαργκάν.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί μετά από ώρα ο Άρης, με το σουτ του Πασά να αποκρούει ο Λαζαρίδης.
77Βγήκε Μανώλης Σάλιακας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Ο Αποστολίδης εντός, ο Σάλιακας εκτός.
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απο την προσπάθεια του Κάσσου, ο Πασάς στην καρδιά της περιοχής πιάνει την κεφαλιά αλλά φεύγει άουτ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώνεται γκολ του Μαρκοπουλιώτη. Από φάουλ του Σάλιακα και άστοχη έξοδο του Καντιμοίρη ο Μαρκοπουλιώτης σκόραρε αλλά ο α' βοηθός υπέδειξε σε οφσάιντ τον σκόρερ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Κάσσος αντί του Παυλίδη.
68Βγήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πασχάλης Κάσσος (MΕΣΟΣ)
67ΔΟΚΑΡΙΓιώργος Ξύδας
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα Λέο για τον Ξύδα, μονοκόμματο του τελευταίου η μπάλα βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Καντιμοίρη
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καλούδης Λεμονής
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος στην άμυνα του Άρη, ο Λεμονής μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει αλλά εκτός στόχου.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πτώση του Καπνίδη εντός περιοχής, οι παίκτες του Άρη ζητούν πέναλτι. Ο ρέφερι Πανυτσίδης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική ενέργεια Μπαργκάν, το σουτ του σκόρερ του Άρη, μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη ευκαιρία στο β' μέρος. Σε πλεονεκτική θέση ο Καπνίδης, ωστόσο του σουτ του επιθετικού του Άρη καταλήγει στην αγκαλιά του Λαζαρίδη.
46Βγήκε Αλέξης Σελινιωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Μάρκος Ντούνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Στην θέση του Ντούνη ο Καπνίδης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Ο Βρεττός στη θέση του Σελινιωτάκη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπούρμπου από δεξιά, ο Πασάς κινήθηκε κάθετα στην περιοχή, βρήκε την μπάλα αλλά ο Λαζαρίδης σε ετοιμότητα μπλοκάρει.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1ΓΚΟΛΚενάν Μπαργκάν
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, ο ποδοσφαιριστής του Άρη νικάει τον Λαζαρίδη.
45 1ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Κενάν Μπαργκάν
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή, δεν ανησυχεί ο Λαζαρίδης που μπλοκάρει εύκολα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπούρμπος σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει μόλις άουτ. Ο Λαζαρίδης πάντως ελέγχει στην φάση.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Αρναούτογλου
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος του Σόουζα, ο Ξύδας βγαίνει σε θέση τετ α τετ, καθυστερεί και δίνει την δυνατότητα στον Σόουζα να διορθώσει το λάθος κλέβοντας την μπάλα από τον επιθετικό του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική ενέργεια και σουτ του Ξύδα, μόλις άουτ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην κόντρα ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, ο Λέο σεντράρει στην καρδιά της άμυνας του Άρη, κόβει σωτήρια ο Βαλεριάνος.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Ζιούλης
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Συνεργασία Παυλίδη με τον Μπαργκάν, ο πρώτος σουτάρει με το αριστερό, η μπάλα όμως καταλήγει άουτ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντούνη, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και φεύγει κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυσκολεύεται αρκετά στο ξεκίνημα του αγώνα ο Άρης κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπορούν να απειλήσουν την εστία του Λαζαρίδη με εξαίρεση την φάση στο 8' με τον Πασά.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλή ο ΑΟ Χανιά/ Κισσαμικός. Σουτ του Λέο, ο Καντιμοίρης με δυσκολία βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.
11ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Δεληζήσης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Σάλιακας, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ντούνης, Πασάς.

eeep eeep