Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Round 4 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουλίδης έφυγε στην αντεπίθεση, τροφοδότησε τον Σαχινίδη που απέναντι από τον Ρίστιτς είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Στη συνέχεια της φάσης, ο Σουλίδης προσπάθησε να περάσει ξανά τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς δίχως επιτυχία καθώς κόπηκε.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
83Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σουλίδης μέσα, Τσιλούλης έξω.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μοναδική ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Μαυριάς έσπασε τη μπάλα στον Σκούπρα, το σουτ του τελευταίου έδιωξε με δυσκολία ο Ρίστιτς σε κόρνερ.
79ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Σαχινίδης
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 3-0: Ο Σαχινίδης με ωραία ενέργεια, έπιασε το γυριστό σουτ από αριστερά στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Ρίστιτς.
79ΓΚΟΛΒασίλης Σαχινίδης
75ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μαυριάς
75ΓΚΟΛΔημήτρης Μαυριάς
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 2-0: Λάθος του Βοσκόπουλου, την μπάλα πήρε ο Σαχινίδης, που την έσπασε στον Μαυριά και ο τελευταίος με ήρεμο πλασέ έκανε το 2-0.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιβανίδης έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
71ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Λάντο Φούσου
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με δέκα παίκτες συνεχίζει στο παιχνίδι ο Πανσερραϊκός.
69Βγήκε Πασχάλης Βουτσιάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Σάββας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Στη θέση του Βουτσιά, ο Σάββας.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Μέσα οι Ρούτσης και Καπτέλι, έξω οι Παπουτσογιαννόπουλος, Δούμτσος.
66Βγήκε Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
66Βγήκε Κώστας Δούμτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρετζίνο Καπτέλι (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχει ανέβει ο Πανσερραϊκός που πιέζει, χωρίς όμως να δημιουργεί τη μεγάλη ευκαιρία.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνο σουτ του Τσελεπίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέσα ο Ιβανίδης, έξω ο Διβανές.
57Βγήκε Πέτρος Διβανές (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δαυϊδ Ιβανίδης (MΕΣΟΣ)
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, διότι στον πανηγυρισμό του έβγαλε τη φανέλα.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Τσιλούλης
47ΓΚΟΛΣωτήρης Τσιλούλης
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1-0: Σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Σαχινίδη, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσιλούλης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σωτήρης Τσιλούλης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αγρόδημος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά ο Μαυριάς, ο Σαχινίδης πήρε τη κεφαλιά στη καρδιά της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Ρίστιτς.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό ματς διεξάγεται στο Αλκαζάρ, με πολλά λάθη εκατέρωθεν.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τσιλούλη από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία, πέρασε πάνω από την εστία της ομάδας των Σερρών.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη τελική για τον Πανσερραϊκό. Ο Δούμτσος δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παϊτέρη, που ήλεγχε την πορεία της μπάλας.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λάντο Φούσου
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αν και ξεκίνησε ο Απόλλωνας πιο επιθετικά, στα τελευταία λεπτά ο Πανσερραϊκός δείχνει να ισορροπεί προσπαθώντας να βγάλει κάποια επίθεση.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διβανές έκανε την κάθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Βουτσιάς με προβολή έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι λιγοστοί φίλοι του Πανσερραϊκού ακούγονται περισσότερο στο στάδιο Αλκαζάρ!
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαυριάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, έπιασε το σουτ εντός περιοχής, ψηλά άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Σάββας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ: Πόρης, Ρούτσης, Τζιτζικαλάκης, Γκέκας, Χατζηδίμπας, Ζυγκερίδης, Καπτέλι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Βρούζος (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Γκούρτσας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πόζογλου, Φούσου, Δούμτσος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ: Φιρινίδης, Καμπέρης, Σάββας, Ανδρέου Ιωαν., Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Σουλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Διβανές, Σαχινίδης, Τσιλούλης, Βουτσιάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κρατείται ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στη Δυτική Αττική.

eeep eeep