Logo
Print this page

Οι «7» εκτος χρηματοδότησης!

Το FL News αποκαλύπτει τις επτά ΠΑΕ που δεν έλαβαν την επιχορήγηση των 106 χιλιάδων ευρώ από το Στοίχημα.

Ημέρα καταβολής του ποσού των 106 χιλιάδων ευρώ ήταν για 17 ΠΑΕ η Τετάρτη (17/05). Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι μοιράστηκαν τα χρήματα που αντιστοιχούν στη Super League 2 και ότι το ποσό για επτά ομάδες βρίσκεται σε αναστολή έως ότου ολοκληρωθούν οι εκκρεμείς υποθέσεις τους σε ΕΠΑΘΛΑ / Επιτροπή Δεοντολογίας / Αθλητικό Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News, πρόκειται για 2 ομάδες του Α' ομίλου και 5 ομάδες του Β' ομίλου. Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση έχει «παγώσει» για τις ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, Athens Kallithea, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Πόντου.

Για τις τρεις τελευταίες ομάδες η αναστολή οφείλεται σε πρόσφατους αγώνες, οι οποίοι δεν έχουν αξιολογηθεί. Αυτό σημαίνει, είτε ότι θα αρχειοθετηθούν, είτε ότι οι φάκελοι θα πάνε στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Για τις υπόλοιπες ΠΑΕ, αναμένεται διαλεύκανση από την τελευταία.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι μεγαλύτερο για τον ΟΦΙ και την Παναχαϊκή. Αμφότερες οι ΠΑΕ έχουν σε βάρος τους ενεργοποιήσεις αφαίρεσης βαθμών και οι Αχαιοί θα πρέπει να πληρώσουν εντός της προσεχούς εβδομάδας ένα ποσό της τάξης των 50 χιλιάδων ευρώ για ν' αποφύγουν τις προβλεπόμενες ποινές (-3β.). Για την ομάδα της Πάτρας, άλλωστε, το FL News είχε ενημερώσει πρώτο ότι ήταν εκτός χρηματοδότησης.

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2023 19:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr