Logo
Print this page

«Χρήματα σε 17 ΠΑΕ»

Επτά ομάδες της Super League 2 περιμένουν τη διαλεύκανση «ύποπτων» αγώνων για να λάβουν τη χρηματοδότηση από το Στοίχημα.

Η καταβολή των 1.8 εκατ. από τα 2.5 εκατ. ευρώ που αφορά στη χρηματοδότηση από το Στοίχημα έγινε την Τετάρτη (17/05) σε 17 ΠΑΕ της Super League 2. Όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ, χρήματα δεν έλαβαν οι Β' ΠΑΕ, οι Ηρόδοτος, Απόλλων Λάρισας και επτά ακόμα ομάδες που έχουν φακέλους της Sportradar προς διερεύνηση.

Μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Στα 2,5 εκατ. ευρώ είναι η αναλογία ενίσχυσης των ΠΑΕ της Super League 2 (από 106.000€ εκάστη), οι οποίες πληρούν τα κριτήρια χρηματοδότησης. Δηλαδή, διαθέτουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και δεν εκκρεμεί στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας ή/και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ή/και στον Αθλητικό Εισαγγελέα αναφορά της Sportradar για «ύποπτο προς χειραγώγηση» αγώνα τους.

Εκ των 24 ΠΑΕ (εξαιρουμένων των τεσσάρων Β’ ομάδων των ΠΑΕ της SL1 και των Ηροδότου και Απόλλωνα Λάρισας) έλαβαν χρηματοδότηση 17 ΠΑΕ. Για τις υπόλοιπες επτά ΠΑΕ, τα χρήματα βρίσκονται σε αναστολή έως ότου να ολοκληρωθούν οι εκκρεμείς υποθέσεις τους».

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2023 17:49
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr